BLUR!!!!!!

Friday, January 04, 2013


1) Tetiba tak der idea. Mood gone with the wind. Owh...tak suka.

2) Ramai yang dapat BE baru sempena tahun baru. Mak jugak yang tak dapat noks. Agak kecewa juga. Tak per, rezeki masing² kan.

3) PMS Year End review...the time has arrived. Nak kena complete and submit online before 15 January 2013...arghhhhhhh...

4) Macam yang aku pernah cakap, harga semua dah naik termasuklah yuran sekolah dan yuran daycare kimi. Charge overtime pon sama noks. Dulu RM3.00 tapi sekarang RM5.00 untuk satu jam. Tahun depan tak tahu berapa plak naik. Rasanya fees untuk tadika tiap² tahun naik kot. 

5) Bilalah loan nak approved nih. Sedih nengok baki duit dalam bank...huhuhu...Ni yang rasa nak buat keja part time. 

6) HATI...sakit, terluka, kecewa, derita dan semuanya lah. Kau tulislah apa ko nak tulis. Itu semua takkan mengubah pandangan aku terhadap kau. Ya! Allah...tenangkan lah hati hambamu ini. Tunjukkanlah aku  petunjukmu. 

7) Mak tercinta disahkan mengidap darah tinggi. Anakmu ini risau keadaan mak. Mak stress ker? Jangan fikirkan sangat masalah anak mak ni dan anak2 mak yang lain. Anak mak ni kan kuat semangat macam mak. Jaga diri tu tau. Jangan buat kerja berat². Rehat banyak². Control makan tau. Orang sayang mak ketat². *macam mak baca blog aku nih...ahaks..*

Sudah cukup-cukup sudah. Cukup sampai di sini saja. Idea pon dah tak ada. Aku pon nak sambung buat kerja.

Note: Kejap jer dah jumaat kan. Selamat hari Jumaat semua.


You Might Also Like

28 komen

  1. insyaallah dikk ada BE nanti .. percayalah ;)

    ReplyDelete
  2. insyallah ada rezeki juga tu......moga tahun ni tahun yang lebih untuk fiza dan keluarga....harap mak fiza cepat sembuh..... :)

    ReplyDelete
  3. morning kak :0
    a``aa kan ramai yg dapat be.saya pon xda juga..huhu

    in shaa Allah semoga dipermudahkan segala urusan ye kak ;)

    ReplyDelete
  4. semoga semua urusan berjalan dgn lancar kak..

    ReplyDelete
  5. sabarlah fiza...ada manisnya nanti tu

    ReplyDelete
  6. samala nok. idea kita tak dtg2 dari tahun lepas..hehe..camne nak wat tu...pape pun sabor nok, nanti ko lak yg kena darah tinggi

    ReplyDelete
  7. Salam Jumaat kak =)
    Doa yg terbaik utk akak dan kesihatan mak akakk..semoga cepat sembuh Ameen...

    ReplyDelete
  8. Dalm sibuk-sibuk kita nie Fiza nasib baik ada blog kan boleh release sikit stress bila ke blog dan bw.

    ReplyDelete
  9. PASTI takde daycare eh? Sy pun risaukan hal yg tuh! Huuuu~

    ReplyDelete
  10. sabar dan banyakkan senyum..senyum tuh kan pengubat luka..lagi banyak senyum fiza lagi bertambah manis..tak gitu..???

    ReplyDelete
  11. Ramai yg dapat BE...saya pulak baru aja pasang iklan nuffnang tu tak sampai sebulan..bahahahaha

    ReplyDelete
  12. fiza , aju doakan fiza sentiasa dilindungiNya, moga fiza kuat dan tabah, Allah sayangkan hambanya sbab iti byk diduganya

    ReplyDelete
  13. xpe sis, rehat utk hari nie dulu..nti dh xblur smbung menulis semula...

    ReplyDelete
  14. ni bukan blur ni, ni dah syahdu namenye ..alahai sabar je laaa ye ...

    ReplyDelete
  15. selamat hari jumaat fiza..
    insha Allah akan ada BE tu nanti :)
    moga mak fiza sihat2..
    moga mudah segala urusan..aamiin :)

    ReplyDelete
  16. kite pun blur, tak dapat BE dan baki dalam bank yang sedih huhuhu... sedih sungguh..

    ReplyDelete
  17. jangan sedih2 sis..

    moga PMS u bagi u rating yg bagus2..

    kitorang panggil BSC - balance scorecard :)

    ReplyDelete
  18. akk blur psl xder idea ni buat n3 ker blurr psl perkara2 yg akk nyatakan kt n3 ni hahahahaha

    ReplyDelete
  19. allahuakbar.. dugaan tahun baru...

    mak pun stress x pernah dapat BE hahahaha...

    ReplyDelete
  20. skrg ni kos hidup semua tinggi....dya pun xdpt be.. :(

    ReplyDelete
  21. xmo sedih2 ye fiza..moga kesihatan mal fiza bertambah baik

    ReplyDelete
  22. barang naik banyak gaji naik sikit.. kita surirumah jer yg naik badan je la kot. apapun kuat semangat utk hadapi Ujian Allah.. pasa BE nuffnang tu.. sy pn skrg x berapa meriah sgt la dpt. kalau dia nk bg pun BE byk kat blog yg x rancak sgt traffic. sy ada 2 blog sbb tu trpksa curang dgn Nuff

    ReplyDelete
  23. bertabah beb! bertabah... moga tahun baru lebih membawa keceriaan & kebahagiaan buatmu beb.. happy new year..lmbt aku wish..sorry! take care beb:)

    ReplyDelete
  24. sedih je semuanya...
    kena tulis yang best2 lak...mesti ada kan..

    =) moga tabah hati dan bahagia selalu dear...

    ReplyDelete
  25. sedih plak saya baca bab mak tu.... sy pun kalau parent sakit, mmg susah hati.. sedih.. dorg demam pun rs sedih...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page