CUTI...Tapi KERJA!!!

Friday, January 25, 2013


Kerja lah sangat kan. Dah cuti tu duduklah rumah diam² kan. Pekerja berdedikasi gamaknya...hehehe...Bukan apa, ni suma pasal PMS:

Nak kena adjust rating. Rabu aritu system down...haishhhhh...nak tak nak kena datang office arini sebab dateline by today. Harap² bos terima lah rating saya seadanya tu. Janganlah dipotong lagi ☺☺

Note: Sunyi sepi jer office. Ramai yang bercuti.

You Might Also Like

23 comments

  1. laaa...dah kena dtg opis lak pekerja berdedikasi ni.. : )

    ReplyDelete
  2. Alahai... Siannya, tapi apa boleh buatkan. Demi tugas nak tak nak kena korbankan masa cuti.

    ReplyDelete
  3. nak wat camne kannn.. dah tanggungjawab.... mayang doakan semoga x kena potong gak.. hehehehe...

    ReplyDelete
  4. Kitorg masih pki paper.heh..

    ReplyDelete
  5. sabar je la bila kerja time cuti nih kan

    ReplyDelete
  6. ade post kosong x kat uem..tringin gak nak kije ngan co besar..ahakss

    ReplyDelete
  7. kesian Fiza..
    itulah pekerja yang dedikasi namanya..:)

    ReplyDelete
  8. ape nak buatkan... dah name pun tugas.. hehehe....

    ReplyDelete
  9. UEM NI SYARIKAT YANG BUAT LEBUH RAYA TU KAN..? SISTEM TU BERFUNGSI UNTUK APE?

    ReplyDelete
  10. hihi lma umi tk ke sini.. umi fhm perasaan dear bila time cti di suruh krj.. mst sgt tk best.. apapun umi nk kata.. chayokkkkk! hihi

    ReplyDelete
  11. hihi lma umi tk ke sini.. umi fhm perasaan dear bila time cti di suruh krj.. mst sgt tk best.. apapun umi nk kata.. chayokkkkk! hihi

    ReplyDelete
  12. kpd bos akak,

    jgn la potong k bos? potong ape? sy pun tatau haha.

    yg benar,
    shalee.

    ReplyDelete
  13. selagi hiup koje koje koje...selamat bekerja yer kak :-)

    ReplyDelete
  14. seronok ape keje sorang2 ni sunyi leh nak concentrate sikit hehehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive