Dapat ANUGERAH!!!

Friday, January 11, 2013


Perghhhhh...mak dapat anugerah noks. Tapi bukan anugerah pekerja terbaiklah. Sekadar Anugerah Top Commenters kat blog kakak kita nih, TIHARA ☺☺. Jadi lah kan...ekekeke...


Dapat anugerah Blogger Spectacular lagi ko. Owh...saya memang menakjubkan...hahaha...Mekasih kak Tihara. Semoga ukhwah kita yang terjalin di alam maya ni berkekalan sampai bila². Memang rajin lah akak buat anugerah untuk top commenters. Satu penghargaan buat blogger yang rajin komen. 

Ok. Siapa yang tak pernah jejak dan nak berkenalan dengan kak TIHARA nih, tu ada link nya. Silalah terjah yer.

Note:  Sedih hati membaca blog Papa Blogger. Anak dia yang baru berusia 10 bulan tu di lempang kat Nursery. Sampai meniggalkan kesan di pipi. Mesti kuat tu. Ya! Allah...lindungilah anak² kami di Nursery.

You Might Also Like

28 komen

  1. tahniah..syok kan org bagi pernghargaan camtu..

    ReplyDelete
  2. jeles ah~~saya bertahun blog tak pernah dapat anugerah~~kehnkeh~~

    ReplyDelete
  3. jeles ah~~saya bertahun blog tak pernah dapat anugerah~~kehnkeh~~

    ReplyDelete
  4. tahniah fiza..

    haa, kne lempang... harus terjah nih..

    ReplyDelete
  5. tahniah fiza..

    haa, kne lempang... harus terjah nih..

    ReplyDelete
  6. Tahniah dari kakak dulu Fiza.

    p/s: sampainya hati pihak nursery but begitu pada budak yg tak tahu apa.

    ReplyDelete
  7. tahniah fiza..

    kena lempang? ngan budak ke ngan penjaga..tp anak dee pun penah kena ngan pengasuh..tp susahlah dee nak komen..sbb anak dee pun mulut pun leh tahan..tp taklah smpi berkesan..lempang mengajar kot..

    ReplyDelete
  8. Tahniah..hehehhe

    isk..cian tol bca yg baby 10 bulan kena lempang tu..bdk kecik cam tu pon blh di lempang..

    ReplyDelete
  9. Tahniah..awal awal tahun dah dpt anugerah..hihihih

    ReplyDelete
  10. Tahniah....!!!
    setakat ni alhamdulillah nursery tpt damia ok jak pengasuh dia.....

    ReplyDelete
  11. heyy akak pon slh sorg top pengomen kat blog sy hehe

    ReplyDelete
  12. tahniah kak... apa ingt artis je ke ada anugerah .. kite blogger ni pun ada gak hehehe...


    ehhh 10 bulan kene lempang... uihhh tetiba risau lak liya mintak2 jgnle jadi kt Qalesya ...

    ReplyDelete
  13. hehe. tahniah akak.. bnyk komen tu... =P

    ReplyDelete
  14. mcm2 anugerah ada kat blog sis tihara tu..hihi

    ReplyDelete
  15. tahniah....bukan senang nak dapat anugerah dalam blog ni

    ReplyDelete
  16. tahniah.heh

    aah.sy pun br bc blog papa blogger
    aish.
    mudahan ank2 kita dilindungi allah.amin

    ReplyDelete
  17. tahniah kak :D

    biar betul..nak lempang ank orang tak hengat ke..

    ReplyDelete
  18. tahniah kak :D

    biar betul..nak lempang ank orang tak hengat ke..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page