First Day of SCHOOL...

Wednesday, January 02, 2013


Adakah kita akan melalui situasi sebegini????


Tak dapat aku bayang kan kalau iman hakimi macam ni. Tapi rasanya anak bujang aku tu tak nangis. Sebab masa 1st day skolah tadika dia tak nangis, Tapi tak tau lah kan. Tunggu jer lah bila dia nak naik darjah satu nanti. Tapi ni situasi aku plak pagi ni


Anak bujang yang moody lagi sensirive. Adik lagi semangat rasanya. Maaf yer kimi. Ibu tak dapat hantar gi school untuk 1st day nih, Abah jer yang hantar. Mekasih yer suami, sebab amik cuti hantar anak gi skolah untuk 1st day nih.

Note: Selamat kembali jalan yang sesak. Sesak nafas aku nak harung jalan sesak hari²...hurmmmm...

You Might Also Like

36 comments

  1. Anak AK sempat layan upin ipin dulu.heheh

    ReplyDelete
  2. Heheheheh....tapi, thn ni tahun kedua Kimi msk kindy kan Fiza?

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru..
    harap2 tak kot..
    in shaa Allah baik2 aja nanti

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/perhatian-kepada-ibubapa-atau-sesiapa.html

    ReplyDelete
  4. sunyi je rumah bila anak pergi sekolah..:p

    ReplyDelete
  5. Kalau boleh nak ibu dan abah hantar ye Kimi. Tapi auntie tahu Kimi budak bijak - tak menangis kan.

    ReplyDelete
  6. FIZAAAA Na rasa bersalah sgt..sbb terlepas pandang nama Fiza ampun kan Na ehh???/?? T_T
    anywy tenkiyuu alwys support Na n being such good and sweet frwn towards me..LOVE YOU!

    ReplyDelete
  7. gigih aku kuar awal tadi noks... kompem jalan sesak punyer. hohoho

    ReplyDelete
  8. gud luck hakimi
    x nangesla ibu.hepi tau nk g sekolah..hehe.

    ReplyDelete
  9. hihi situasi itu prnah jg saly rasa tika ikhwan hampir 5 bulan bsekolah,bkn first..buat perangai..!
    owh kimi sebaya ke dgn ikhwan..5 tahun ya tahun ni.atau 6 tahun

    ReplyDelete
  10. seronok tgk anak2 ke sekolah,anak saya belum sekolah lg

    ReplyDelete
  11. lepastu kita pun membilang hari bila lah agaknya nak school break lagi khen? hahahaha. Well, tak tau lah turn I nanti mcm mana agaknya. T_T

    ReplyDelete
  12. Memang jalan jem.. kena keluar rumah awal.. Selamat Tahun Baru Fiza..

    ReplyDelete
  13. kembali kepada jem seperti sediakala..adesss...

    ReplyDelete
  14. darjah 1 dulu, sy suruh mak dan abah balik.. mereka pula risau sbb anak2 org lain menangis, sy pula suruh mereka balik.. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  15. member sy, anto anak die g skola die yg nangis..anak cool jer..hahaha

    ReplyDelete
  16. suka ucapan fiza buat hubby, moga lebih loving!! ;), moga belajar rajin2 ye abang, good boy!!!

    ReplyDelete
  17. itulah. menempuh jalan yg jem bila dah masuk sekolah nie huuu. nak2 pulak klu sekolah tepi jalan tapi jalan sempit kemain =.=

    ReplyDelete
  18. Comelnya anak dear ni .. hihi mcm2 ragam anak2 .. nanti umi akan rasa jugak hihi ...

    Betul tu dear .. kalau dah start sekolah mesti jalan jam .. nak kena beli roti baru tak jam kot hahaha ..larikkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  19. Heheh...kalau gini la gayenyer..mng pening makpaknyer ti..:-)

    ReplyDelete
  20. rasa rasanya, kalau dah biasa di tadika, insya allah takde masalah bila tiba masanya masuk darjah satu..;)

    ReplyDelete
  21. Hehehe...xtahan nak gelak tgk pic kt atas skali tu...xpernah lg brdpn dgn situasi mcm tu...

    ReplyDelete
  22. TADI ANAK SAYA PUN MASUK TADIKA.. ALHAMDULILLAH, SENANG JE NAK URUSKAN DIA..

    ReplyDelete
  23. anak aku mula2 tu nangis juga..pastu bila dah masuk kelas & dapat kawan. Alhamdulillah ok

    ReplyDelete
  24. wah.. si adik nampak ceria betul.. hihihi

    ReplyDelete
  25. malu nak mengaku.. tapi sebenarnya kecik2 dulu saya memang macam tu..hahahaha

    ReplyDelete
  26. Jln dh kmbali jem..tu yg malas nie..hppy nw yer fiza n fmly..

    ReplyDelete
  27. abislah siap kena tarik keluar dari keta...hehehe

    ReplyDelete
  28. ahahahh sampai mcm tu sekali? ekekekeekkk

    Kira nak gi skool tahun depan entah mcm mane pulak peelnya nanti

    ReplyDelete
  29. sy xder pengalaman pertama kali htr anak ke sekolah....tak sabar nak rasa..hik

    ReplyDelete
  30. dh masuk tadika dh..yeah kimi dh besar, dh xnangis2 lagi

    ReplyDelete
  31. untung ayahnya amik cuti,...my Dania,batang hidung ayah dia pun x nampak...

    ReplyDelete
  32. lain anak lain ragam nyer..klu tak tak ..tak meriah lah..

    ReplyDelete
  33. hahahaha...nasib baik ank2 kite tak camtu kan...

    ReplyDelete
  34. best tgk ragam ank nk sek ni..wani xder lg pengalaman tu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive