Kebetulan yang tak Disengajakan!!!

Friday, January 18, 2013


Salam pagi Jumaat semua. Penghulu segala hari. Kejap jer nak jumaat kan. Ok...nak menceriakan mood di pagi hari. Mari kita tengok. Ni memang betul² kebetulan gamaknya ^_^ ☺:


Terpandang kat wall FB...Wakakaka...Lawak tak hingat. Tergelak² aku tengok ni semalam. Rasa macam takut plak nak makan bila tengok tajuk akhbar tu. Next time dorang kena tangok tajuk kat akhbar dulu sebelum nak membungkus makanan. 

Note: Weekend ni kena kerja lah pulok. Ada launching projek baru. Tapi...sapa nak jaga anak²? Nak kena hangkut suma nampaknya.

You Might Also Like

33 comments

  1. Mesti terfikir 2-3 kali sebelum makan yer..

    ReplyDelete
  2. lawak lah plak Fiza.. takut je nk makan bila dah terpampang dpn mata mcm ni...hehe..:)

    ReplyDelete
  3. hahahaha....mst tkut nk mkn bihun tu da..

    ReplyDelete
  4. Hahaha. Ada juge tgk kat fb smlm. Bertuah punya makcik juai mihun tu ye.

    ReplyDelete
  5. hamboi kak memang kelakar betul ni. hahahahha

    ReplyDelete
  6. hahaha,mati mati ingatkan bihun tu ada kaitan dengan tajuk akhbar tu. kih kih kih...lawak betul

    ReplyDelete
  7. hahaha...makcik tu x perasan kot..pepagi sibok sgt..dia main belasah jer,janji suratkabo...lawak la..takut nak mkn..hikhikhik..
    salam kenal & follow kak..jom singgah sini..

    http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. kihkihkihhh...

    orang yg beli tu jadi ke tak makan tue? :)

    ReplyDelete
  9. ha ha memang kebetulan, btw engko mamang prihatin, selalunya org tak tengok pembalut tu tp aku memang baca la..
    salam

    ReplyDelete
  10. Bukak-bukak pembungkus tertera tajuk itu - jadi cuak nak makan:)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum fiza...yer la wat org takut jer...;)

    ReplyDelete
  12. uishh ye ke dik ??
    akak ari nie pagi , tghari makan mee hun huhuh

    ReplyDelete
  13. hahahaha..kebetulan yg sangat zalim!

    ReplyDelete
  14. haha...terus tak jadik makan kalau macam tuh...

    ReplyDelete
  15. hihihi kebetulan la plak ye fiza, mesti senyum2 je makan hiji

    ReplyDelete
  16. mcm dah lambat nk wish salam jumaat..hihi pasal bihun tu je concern Na...kenapa ek tu kak?

    ReplyDelete
  17. haha. agak-agak yang beli bihun tu nak makan ke tak erk?

    ReplyDelete
  18. CONFIRM ramai yg x sentuh nasi lemak dia..terus putus selera kan?

    ReplyDelete
  19. Haha.alahai.....siannya..kalu saya pun tervantut nak mam...hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive