Kecik² dah pandai BEREBUT!!!

Thursday, January 03, 2013



Kesian adik. Tak dapat nak main ipad. Kalau dapat kat kakak, jangan haraplah adik boleh main. Yang kakak lagi lah. Tak boleh di kacau kalau tengah main...sentap gamaknya. Di hempasnya ipad tu. Ingat murah yer nak. Mak pon sentap noks sebab takut rosak. Casing tu pon dah hancur di kopek²nya. Nak kena tukar casing baru. Ini lah dia penangan budak jaman IT. 

Note: Petang ni ada pesta durian lagi kat office...owh durian...sudah terbayang² ☺☺☺


You Might Also Like

34 comments

  1. kemain lg meriah blog ni dah berubah² ditahun baru....

    mahalkan hadoilah kalau berbeut dia campak mmg mak meraung dulu lah...

    ReplyDelete
  2. samala yg berdua tu..asik nak berebut je kejeee...adohaii

    ReplyDelete
  3. zaman kita dulu, berebut apa ye? teddy bear? batu seremban?
    zaman skrg? huhuhu...sama le adam dgn adib pun. asyik berebut tab

    ReplyDelete
  4. hehe..mcm2 kerenah anak2 ni kan,anak akak pun mc tu la suka berebut

    ReplyDelete
  5. beli satu lg utknqhalif...hehehe

    ReplyDelete
  6. nak kena beli sorang satu tuh..hehehe

    ReplyDelete
  7. Masa keciklah berebut Fiza sebab belum pandai bertolak-ansur. Tunggulah 3-4 tahun mereka boleh berkongsi. Kakak dah mengalaminya. Tapi bila dah besar nie rindu saat macam anak Fiza berdua nie tau.

    ReplyDelete
  8. wah..ipad..saya x der pon...hehe

    ReplyDelete
  9. alaaa sweet nye ..anak kite lak, baru umo 9 bulan da pandai berebut remote tv dengan abah die ...hyeee saba je laaa ..hikhik

    ReplyDelete
  10. haaaaaaaaaaaaaaaaa pesta durian? waaa bukan je dear terbayang ..dengan umi umi sekali dah terbayang dengan baunya hahaha

    ReplyDelete
  11. dah sah kene beli 1 lagi ni fiza )

    ReplyDelete
  12. Awak...beli je sorang satu! Heeeeeeee!

    ReplyDelete
  13. rasa nak nangis kalau anak jatuhkan gajet..walau baru 2/3 ratus...duit juga tuu..

    ReplyDelete
  14. hehe suka tgk kerenah ank2 kecil.. doyan KA x makan hehehe

    ReplyDelete
  15. salam fiza....
    bila tengok senario nie...kan ingat ikhwan dan aween macam nie...lah...semuanya nak berebut...

    ReplyDelete
  16. uisshh hai hentak ipaD. bahaya tuu..hihi...

    ReplyDelete
  17. jaman IT..jaman kita dulu main lambung guli..

    ade lagi durian, wee :)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum fiza..budak2 mmg selalu mcm tu suka berebut kan sesuatu barang tu...;)

    ReplyDelete
  19. haha.samalah.mentangla adik blum pandai main ipad kan.hehe

    tp si adik gigih nk gak menarik dr kakak.haha.sama2

    ReplyDelete
  20. hahahaha... kecik2 dah macam tu.. nanti dah besar2 lagi dasyat tu..hehehehe

    ReplyDelete
  21. kena beli sorang seketul la kak..

    ReplyDelete
  22. uit... qays pun dah pandai selak henpon weh... hahaha... up2date punya anak kita ni kan

    ReplyDelete
  23. as-salam akak ;)
    hihi..sian adik kan..
    biasalah ank2 zaman skrg..

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum fiza...budak2 mmg mcm tu kekadang tu berebut2 sesama mereka...;)

    ReplyDelete
  25. sebak dada kalau enpon dijatuhkan oleh anak buah.. inikan ipad..lebih nak menuntun jiwa..sobs sobs

    ReplyDelete
  26. ahahha budak2 kan ..
    kecik2 dah pandai ;))

    ReplyDelete
  27. Adik meh ikut anty balik..bnyk ipad anty bole bg hihihi

    ReplyDelete
  28. kne beli sorg satu tu..bru xgado..hihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive