Mati juga KING ARTHUR

Tuesday, January 15, 2013



Finally...MERLIN season 5 berakhir. Tapi ending tak best lah. King Arthur mati. Agak² ada tak sambungannya? Tangan siapalah yang sambut pedang yang di baling oleh Merlin tu kan? Haishhhhh....kalau ada sambungannya pon best juga.

Tapi kan, aku frust tau sebab...sebab aku tak tengok final season Merlin nih. Cis...cara citer macam tengok sampai habis kan...hehehe...Tengok kejap jer. Pastu dah enak berada di la la land....uuwwaaaaaaa...nak kena tgk kat TONTON nih. Pagi ni pon si dia yang cerita. Katanya agak sedih jugalah bila dia tengok Merlin sedih atas kematian King Arthur. Hampir² nak nangis noks. Jiwang juga suamiku ini yer...ahaks...ker abang dah meleleh air mata...hahahaha...

Siapa yang tengok Merlin malam tadi? Nangis tak? ☺☺☺

Note: Petang² layan plak citer Hingga Hujung Nyawa. Tapi kan, aku masih tak jumpa jawapan. Macam mana EL tu bley ngandung? Ce cerita sket.


You Might Also Like

37 comments

  1. sy xpernah nk tgk merlin ni..



    kak, si EL tu ngandung anak si iqram, abg kpd zehra..kan ms majlis kt umh family zehra tu abg zehra nk anta EL blik, pastu depa lepak kt taman n terjadila adegan tu.. tettttt...

    ReplyDelete
  2. erm.. Athur mati itu yg sedih..huhu.. dah tgk lama kt You tube dan tau athur akan mati..tu yg malas nak tgk semalam..hehe

    ReplyDelete
  3. alamak tak leh komen memang tak nah tengokpun .. akak tak masuk ngan cerita cam gini... bila orang cerita melopongjer...

    ReplyDelete
  4. hehe~amboi...layan ek cter nie...nieyl kadang2 aje klu sempat tgk...:)

    ReplyDelete
  5. ala xbest ending merlin tue, kenapa arthur mati...sedih bile tgk moment merlin dgn arthur tue...tacing btl!


    p/s: yg sy fhm, EL ngandung sbb terlanjur dgn abg kawan baik dia, Ikram kot. Diorg putus hubungan, dan EL pun xsangka dia pregnant.

    ReplyDelete
  6. tak tengok pun..dulu2 suka juga tgok cerita2 mcm ni..

    ReplyDelete
  7. sedih dan kecewa! tapi x ternangis lak sbb sgt-sgt x puas hati..hahhaha. emo la kenangkan ending merlin...maybe ada new season kut...arthur the reborn di dunia moden :)

    ReplyDelete
  8. Memang sedij ending MERLIN semalam.. Tapi tak nangis lagi.. Hehe.. DONE! ^^,

    ReplyDelete
  9. Uiks, kenapa tak layan Merlin malam tadi? Rugi, babe! Sangat sedih.

    ReplyDelete
  10. Oh... anak kakak suka betul Merlin ini Fiza tapi kesian dapat tengok iklan saja sebab dah balik asrama. Kakak nampak juga iklan yg baling pedang tu... tapi ceritanya tak tonton pun.

    ReplyDelete
  11. tak layan cerita merlin ni.. :)

    ReplyDelete
  12. arthur mati? alaaaa...x tengok...sure sedih gilasss..husben ko pun nak meleleh gak ek..huhuhu...

    depa bebudak opis ni kata EL tu peknen sebab dia wat ngan ikram, abg kawan dia yg dia selalu chatting tu la..katanya rela, memang bengang la jadik husband dia woooo...huhu

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum fiza...mmg x best la ending Merlin mlm tadi Arthur mati depan Merlin ...sedih juga tengok last dia...tapi yg bestnya last skali ada kuar lori n Emrys zaman skg pula...:)

    ReplyDelete
  14. Na pun baru layan kat tonton hingga hujung nyawa..crita dye boleh pregnant kak..sbb dye ade bf dlu...dye pernah terlanjur sekali jeee..pastu bf dye punya family berpindah kat luar negara... N dye pun tatw dye pregnant... Sbb tu laaa heheh crita tu besttttt! Na suka!

    ReplyDelete
  15. Saya (sambil angkat tangan)...sorg2 layan Merlin...benci ending dia sbb king arthur mati gitu jak...tetiba pulak kluar lori time tamat tu...mesti ada sambungan ni sbb ending dia blur...

    ReplyDelete
  16. Huhuhu mati ker ? Dah lama. Xlayan citter merlin. Balik mesia baru bleh tgk

    ReplyDelete
  17. KA pun x dpt tgk .. hehehe. done clik2

    ReplyDelete
  18. Ooo...mati juga king arthur ni ya..saya tgk Merlin ni on & off...so kadangkala tak faham kesinambungan nya...hibihi

    ReplyDelete
  19. Saya kadang2 jer tengok..semalam tak tengok pun..tak tau plak semlm episod akhir.

    ReplyDelete
  20. teman wife tgk, tuh la tak sangka pula king nya mati...huhu

    ReplyDelete
  21. loorrr..mati ke? saya tk tengok...

    ReplyDelete
  22. tu lah mati juga king arthur..s€dih tau..tapi yg b€stnya akhirnya king arthur dapat tahu siapa s€b€narnya m€rlin..
    nak t€ngok lagi cit€r ni tak puas hati huhu

    ReplyDelete
  23. saya tak tengok sebab tak berapa minat sgt cite ni..

    ReplyDelete
  24. ala tak nak arthur mati.. mesti ada punya season 6.. omputih kan ada magic haha

    ReplyDelete
  25. laki aku ckp mmg dlm sejarah pun, king arthur ni mati nok...

    ReplyDelete
  26. Ramai cakap best dite ni.tapi saya tak pernah layan..hehe.da banyak season,lagi ler malas nak stat dari awal..keke

    ReplyDelete
  27. merlin! cerita peberet deno! :) harap2 ceritanya samai ke siri 10

    ReplyDelete
  28. akk pun x tgk huhuh
    sedihhh sgt2 ..
    akak ada juga ikuti citer nie ;)

    ReplyDelete
  29. ermmmm xtengok pon.... sebab terlupa.. gara2 syok layan running man jerk..huhuhu

    ReplyDelete
  30. elok jgua dia ni mati.. kalau tak asyik kena buru je. ada je cubaan untuk bunuh dia ni.. kesian hidup dia macam tu..hahaha

    ReplyDelete
  31. dulu masa pregnant adam mmg minat giler citer ni, skrg ni tak dah fiza ;)

    ReplyDelete
  32. beria2 saya stay nak tengok ending story ni,last2 tertido... baru tau ni endingnya..

    ReplyDelete
  33. dlm legend pun mmg arthur mati..expected..last season ni pun dee tak follow sgt..rasa nyesal lak..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive