Selamat Berhujung Minggu!!!

Friday, January 18, 2013


Have a great weekend uols. Banyak kerja rumah yang sedang menanti. Senaman dihujung minggu katakan. Tapi weekend ni kena kerja plak. Tak tau bley datang ker tak. Sorry yer boss kalau saya tak dapat datang. Anak² tak der siapa nak jaga lah. Suami tercinta ada class every weekend plak tu. Esok ada Kimi nyer Sport Day..haishhhh...Mak juga yang nak kena handle nih.

Note: Tadi sempat berjimba ke Nilai. Rambang mata tgk toys yg murah.

You Might Also Like

18 komen

  1. happy weekend nok...selamat brhujung minggu. bestnyaaaa...esok nak tido lamaaaa...hehehe...eh, nilai byk kedai toys ke

    ReplyDelete
  2. selamat berhujung minggu :-)

    ReplyDelete
  3. as-salam..
    hihi begitulah rutin seoranag ibu dan isteri kan kak..

    belom lagi termasuk sebagai pekerja ;D

    selamat malam :D

    ReplyDelete
  4. cian dia....semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti fiza!!! hv a nice weekend!!!

    ReplyDelete
  6. Selamat berhujung minggu Fiza! DONE.. =)

    ReplyDelete
  7. sabtu p skolah..gotong royong..huh, naseb ada makan2..hahaha

    teringin nak jadi ibu...kehkeh...

    ReplyDelete
  8. Mieya pula sedang giat mengerah kepala hotak untuk menghupdate blog. Dah lama tak berblog, jadi semakin payah pulak rasanya.

    ReplyDelete
  9. SAYA TAK CUTI.. DARI JUMAAT SAMPAI AHAD ADA DI BUKIT JALIL SEMPENA KARNIVAL KEMPEN PROMOSI TAHUN MELAWAT MALAYSIA 2014.. :(

    ReplyDelete
  10. toys murah..!!!! kat ne tu ..nk terjah gak.. opsss toy yg cam ne?

    ReplyDelete
  11. hujung minggu saya yg membosankan..hehe

    ReplyDelete
  12. selalunya weekend panjang kira balik umah mama kira. sama la mcm weekend yg ritu. memang nikmat bila dapat memanja dengan mama hihihi

    ReplyDelete
  13. sabtu hr tu bawa anak g playland jer hihihi

    ReplyDelete
  14. weekend skang ni rasa sat ja tup2 kena keja balik hehe

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page