IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Tuesday, February 05, 2013


Entry pagi ni dimulakan dengan IntanBerlian Mega Giveaway 2013. Sebagai sokongan kepada rakan bloger ☺☺. Smoga adalah rezeki hendaknya...in shaa allah...


Syarat² pon senang dan simple sangat. Antaranya letak banner GA nih dan letak link yang sponsor hadiah untuk GA Intan Berlian Mega Giveaway 2013. Ok...ni link nya yer ina:


Dah siap. Senang jer kan. Apalagi...jom join beramai² ☺☺. Hadiah pon menarik.

Note: Hati masih panas, bukan sebab sakit gigi tapi sebab internet masih belum sembuh lagi. Nak buat entry pon amik masa. Hanggggggg...jer dari semalam...haishhhhh...hilang mood nak berblog.

You Might Also Like

18 komen

  1. Good luck Fiza.
    Ramai dah join tau.

    Kalau line slow memang buat kita geram..

    ReplyDelete
  2. Selamat ber GA..
    good luck ya..hadiah nya best2..:)

    ReplyDelete
  3. as-salam..good luck :D
    semoga kita antara yg bertuah ;)

    ReplyDelete
  4. as-salam..good luck :D
    semoga kita antara yg bertuah ;)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen...good luck !!

    ReplyDelete
  6. good luck fiza, mmg hadiah yg ditawarkan tu best2 belaka kan

    ReplyDelete
  7. senang noks... ape hadiahnya? aku ni malas nak godek2. hahaha

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya fiza..akak tak sempat nak join lg

    ReplyDelete
  9. fiza, nanti bg no akaun maybank kat saye yer...

    tahniah, fiza menang :-)

    ReplyDelete
  10. fiza, awk menang GA ni..cepat hantar details.....

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page