Jangkitan VIRUS!!!!

Wednesday, February 13, 2013


As-Salam sayang² semua. Ada yang merindui ku ker...hahaha...Macam lah ko blogger fofular kan ada orang nak rindu...ahaks...Tapi aku rindu dengan kamu² semua. Kamu² semua sihat ker? Rindu nak jejak rumah kamu dan tinggalkan ayat² cinta. Tapi tu lah, keadaan tak mengizinkan.


Seperti tajuk di atas. Aku alhamdulillah...sihat hendaknya. Jangkitan virus tu pon bukan berjangkint kat diri ini. Tapi computer yang dah banyak berjasa tu telah dijangkiti virus dan menyebabkan internet tak boleh dibuka. Dari last week hokey. Meroyan mak jemah sebab tak boleh nak bertenet dengan gaya bebas. Ingatkan kejap jer masalahnya. Tapi sehari suntuk virusnya tak kebah². Sampailah hari nih. Masih dijangkiti virus jahat. Bertambah meroyan lah aku. Kebosanan tahap yang tak dapat nak dijelaskan. Ni pon pinjam PC member yang masih enak bercuti.

Harap² petang ni ok lah. Bosan giler bila tak der tenet nih. Tapi kan, kat umah ok plak bila tak bertenet. Kat office ni semacam plak rasanya bila tak bertenet...haishhhhh...Banyak cerita yang nak diceritakan. Maaflah yer kalau aku tak datang rumah kamu. Jangan terasa hati tau. Bukan tak sudi tapi Internet mak ni masih sakit noks. Mesti banyak citer baru dari uols kan. Ketinggalan ketapi lah macam ni. Tapi tak per, nanti aku kejar citer² baru kamu tu ☺☺

Terima kasih buat pengikut baru. Salam perkenalan. Nanti mak follow balik yer. Dan terima kasih buat komen² with luv dari kamu² semua. Adoiiiiii...tak sempat nak published. Bertambahlah awaiting comments moderatin....semputtttttt....

Note: Masih ramai yang bercuti panjang erk. Jalan pon lengang lagi. 

You Might Also Like

24 komen

  1. faham sgt tu, klau dah blogger gitu ler x leh idup tanpa tenet ni hehehe

    ReplyDelete
  2. Semakin galak dan garang virus-virus nak attack sekarng ni Fiza. Kakak ambil langkah selamat tak masukkan bloglist dlm blog kakak. Asingkan dari blog...

    ReplyDelete
  3. INGATKAN SIAPALAH YANG KENA VIRUS TADI.. NASIB BAIK KOMPUTER JE..

    ReplyDelete
  4. lah kene virus ker?? samalah kdg² komputer kt pun sama mabuk mcm tu gak.. hidup tanpa tenet kat opis rasa x sempurna hahahahahaa

    ReplyDelete
  5. Paling tensen bila pc kena virus...hari tu 1 hari nak buang virus jahat tu.....hu hu

    ReplyDelete
  6. kat umah mmg susah nk beronline pun
    ni pun dpt curi2 kejap hihi

    ReplyDelete
  7. ooo..sabar yea sis..
    jaat tol virus tu..
    hik3..

    ReplyDelete
  8. Seronoknya kalau dapat sambung cuti... :)

    Tapi, sayang pulak nak cuti berblog lama2... hehehe

    ReplyDelete
  9. Memang sangat tak best sehari tak dapat online.. Sabor jela.. Huhu~~

    ReplyDelete
  10. aah bari ini mmg jalan laju je, dah lama tak rasa nak merempit mcm td hehehe

    ReplyDelete
  11. Erkkk mak jemah semput ke.....ok tarik nafas, hembusssss, tarik,...hembussss...apa mvm sudah ok ka? Hihi

    ReplyDelete
  12. tu la...cer kalau pi bercuti kan??boleh lak tak de tenet sampai berhari2..heheh

    ReplyDelete
  13. Semoga cpt baiklah ye jangkitan virus tu

    ReplyDelete
  14. salam fiza...

    patutlah lama menyepi, tak muncul2 ada virus rupanya..xpe2 pelan2 kayuh ye..

    ReplyDelete
  15. Bila tenet problem or komputer kna virus mmg serba xkena kn...hehe..sy pn sama..kalau shari xdpt connect esp utk fb n blog mmg rasa semacam je...xsenang duduk;-)

    ReplyDelete
  16. sama dengan lah kira pun. lappy nie ada virus susah nak bukak belog kengkawan baca lelama huuuu

    ReplyDelete
  17. sihat Fiza..:)
    kena virus ke..geram kan kalau kena jangkitan virus..susah nak berblog..
    .

    ReplyDelete
  18. alahaaiii..kesiannya...virus melanda rupanya..sabo la mak jemah yerk!

    ReplyDelete
  19. kalau PC sdh kena virus susah mau kerja jadinya ...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page