KAMBING SEDAP!!!!

Monday, February 25, 2013


Sumpah sedap. AKu bukanlah penggemar daging kambing. Memang tak pernah makan daging kambing.Tapi bila 1st time makan daging kambing Hj. Hamzah nih, trus jatuh cinta dengan daging kambing. Memang sedap. Nasi sedap...ayam sedap. Memang terbaik lah.

Kat office ni kalau ada event kekadang memang amik catering ngan Hj. Hamzah. Memula dulu memang tak berani nak makan. Sebab baunya yang hanyir kan. Tapi bila member suruh try. Hurmmmmm...sedap. Tak der bau kambing dan daging pon lembut. Kalau dulu memang 'tidak' kepada daging kambing. Tapi skang nih 'say yes to daging kambing'. Pantang ada daging kambing, mesti makan. Baru ku tahu betapa sedapnya daging kambing nih.


Hari ni adalah hari meeting. Pagi tadi meeting 'POWER OF ONE TEAM MEETINGS'. Semua kena bawa 'BATU'. Ni suma pasal REBRANDING...Arghhhhhhh...sangat tak best. Petang plak 'STAFF MEETING. Alahaiiii...sorry lah sayang² semua. Tak sempat nak terjah umah uols.

Note: NUFFNANG...tak sudi ke nak bagi BE...huhuhu...


You Might Also Like

17 komen

  1. daging kambing memang sodap...tapi tak boleh makan banyak yer...:)

    ReplyDelete
  2. rasanya kamben memang besttt..huhu

    ReplyDelete
  3. kalo daging x bau hamis mmg sedap...yg x best kalo bau hamis...errkkk...

    ReplyDelete
  4. hohiho aju pun dah lama tak dapat BE baru, sedap kan fiza? aju mmg penggemar kambing!!

    ReplyDelete
  5. Dulu cikgu anti daging kambing gak.....skrg peminat setia nak2 kambing panggang....perghhhh

    ReplyDelete
  6. Batu lesung boleh? buat sambal cecah kambing, sedapnyaaa.

    ReplyDelete
  7. Mieya suka makan kambing bakar. Sedapppp !!!

    ReplyDelete
  8. SAYA DAH TRY MAKAN DAGING KAMBING, TAPI MEMANG TEKAK TAK BOLEH TERIMA..

    B.E KEDAI BUKU POPULAR SEDANG BERMAIN2 DI BLOG SAYA.. :)

    ReplyDelete
  9. ada kontek ke catering ni? tengok gambar terliur weh

    ReplyDelete
  10. Hehe.suka ye kambing.saya kurang sket..tapi hubby mmg suka... :)
    Selera lah fiza makan ye tu

    ReplyDelete
  11. mmg sedap, cuma KA x makan kambing sgt hehehe

    ReplyDelete
  12. kambing..!!! feveret dadddy qalesya nie

    ReplyDelete
  13. tak pernah juga makan daging kambing... tapi gmbr tu nampak menyelerakan la...

    ReplyDelete
  14. my hubby suka kambing ni,...OKje okjerrrr hehe

    ReplyDelete
  15. Org kata sapa yg pandai masak kambing hanyir dia hilang tp klu x, hanyir dia ttp ada....saya dah test makan daging ni tp ttp tak masuk ke tekak..huhu

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page