NUFFNANG - Sponsored Post Opportunity

Tuesday, February 26, 2013


Seperti tajuk di atas, harap² ada lah rezeki aku dan anak². Kisahnya...petang smalam masa tengah memerah hasil tenusu, tiba² ada call masuk. Katanya dari NUFFNANG. Ok...mak terkejut tahap gaban kejap...kelu lidah seketika...poyo kan. Baru orang NUFFNANG call. Kalau Pak Najib call, mau fengsan kan...hahaha...Sambung balik citer.

Staff NUFFNANG tu #akulupanama# inform yang aku terpilih untuk buat Diapers Product Review. Dia nak kan confirmation sama ada aku berminat atau tak. Siapa yang tak nak kan. Bayaran pon boleh tahan juga. Ada juga dia tanya umur anak kan. Aku pon cakap lah baru 10 bulan..."ok...great"...gitulah jawapannya. Aku macam berada di awang-awangan masa dia bercakap tu. Macam tak percaya kan. Nanti dorang akan hantar sample dan dia akan masukkan nama dalam listing menandakan yang aku setuju untuk buat product review tu.


Pagi ni baca blog aju pasal email dari NUFFNANG. AKu terkejut lah sebab kenapa aku tak dapat email. Pastu check lagi skali. Rupanya aku terlepas pandang...haishhhhh...Dorang dah hantar email on 19 February 2013 aritu dan nak kan confirmation by 20 February 2013. Tapi aku submit juga lah detail even dah terlepas due date sebab dorang dah call kan. Harap² ada lah rezekinya.

Note: Gelapnya cuaca. Hujan tengah lebat. Sesak teruk lah jalan nak balik nih.

You Might Also Like

27 komen

  1. waaa...masyukla ko nok. aritu ada gak dpt email ni. pun sama cam ko. bc email ni dah lambat. ada gak miscall dr no 03-xx tapi x sure lak sape

    ReplyDelete
  2. hope dipermudahkan..n congratulations :)

    ReplyDelete
  3. fiza lagi best, siap dapat call lagi, insya allah ada chance tu fiza, ptg td aju dpt emel kata aju dpt wat SP tu fiza, aju doakan fiza dapat juga ;)

    ReplyDelete
  4. wahh bestnyaa dik
    tahniah dik
    x sabar nak tgk nie ;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah... ada rezeki tu... syukur...

    ReplyDelete
  6. LAAfiza nuffnang contact sbb nak bg sponsored post ke.. alaaa fiza tau tak, tadi kan, ada no xdikenali tel, sy xjwb tp pastu sy call balik tanya sape.. dia ckp nuffnang.. tp tu la, sy xdpt tau person yg contact sy dr nuffnang tu.. adehhh... ntah2 dia pun tel pasal ni gak.. alahaiiiii ruginyaaaaaaaaaaaa... hahha

    btw, tahniah tau :-)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah rezeki anak2 tu fiza:)

    ReplyDelete
  8. weii...tolong pm aku kat fb...aku dah dapat emailnya...ni tengah draf post ni...

    ada sedikit muskil nak tanya...hehehe

    ReplyDelete
  9. wahh...untungla tue kak...rezeki..

    ReplyDelete
  10. Best jugak kan terpilih.. mudah2an ada rezeki...:)

    ReplyDelete
  11. Wah...rejeki tu fiza...jgn ditolak rugi ooooo

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page