800 dan LINK!!!

Monday, March 04, 2013



Salam tgh hari isnin. Hari ni lambat bersiaran gara² internet connection yang sakit pagi nih. Aku pon jadi sakit juga. Ok...berbalik kepada tajuk, baru berkesempatan nak up entry pasal pengikut yang ker 800. Tahniah buat diri sendiri kerana makin bertambah kawan baru. Tapi aku frust, pengikut yang ker 800 tu tak tinggalkan link. Buat ZAZA ABDUL LATIF atau pon kawan² alam maya yang kenal dengan ZAZA ni, tolong bagi link. Supaya aku bey terjah ZAZA ni.

Masih ramai yang follow tapi tak tinggalkan link. Google+ pon macam tu juga. Kosong jer kat bahagian info tu. Tolong lah...tolong tinggalkan link supaya senang untuk buat kunjungan balas. Kekadang aku pening gak dengan widget follower nih. Follower number bertambah tapi kat gambo follower tu still org yg sama....hurmmmm...tak faham aku.

Buat kawan² baru. Selamat berkenalan. Mekasih sebab sudi follow blog picisan aku nih.

Buat kawan² yang rajin komen, mekasih yang tak terhingga sebab sudi memeriahkan kotak komen. Komen² kamu buat aku senyum.

Buat kawan² yang aku rajin komen, tapi korang tak pernah nak tinggalkan jejak kat blog aku. Tak per...mungkin korang terlepas pandang entry aku atau blog aku tak der dlm bloglist korang. Ada juga yg baca blog refer pada bloglist. Ada juga yang baca blog refer pada dashboard kan...hurmmmm...tak per lah. Blog korang tetap aku baca.

Note: Semoga ukhwah kita di alam maya kekal sampai bila².

Extra Note: Nak masuk 4 tahun dah blog aku nih.


You Might Also Like

33 komen

  1. yg guna google+ tuh mama pun tak reti nak cari link diaorg.. kiki.. nmpk sgt tak reti it eks mama nih.. :P

    ReplyDelete
  2. Kakcik pun terkilan juga bila tak dapat menerjah semula blog kawan yang sudi singgah di blog kakcik akibat tiada pautan...

    ReplyDelete
  3. hehehe...sayangnya...saya 2 sebelum 800 la pulak...

    ReplyDelete
  4. wow!!! 4 thn sudah. tahniah ye kak :)

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan sis...
    mamiairis.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. yuhuuu.. tahniah! dah 800 tuu.. cayala.. moga blog makin maju dan sukses yer dear.

    ReplyDelete
  7. ape lagi.. buat la GA! untuk hargai folower.. kuikuikui.. i sure nak JOIN!

    ReplyDelete
  8. Begitulah yg kakak hadapi juga Fiza. Ada yg follow tapi tak ada link - serba-salah sebab kakak biasa siapa yg follow seboleh mungkin pasti kakak akan follow them back.

    ReplyDelete
  9. wahhh dah 800++..tahniah!

    eeerrr masalah sama bile ade yg x tinggalkan link

    ReplyDelete
  10. rasanyer yang ini zazamoon....http://zazaabdullatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum fiza...kawan alam maya sampai bila2 yer...:)

    ReplyDelete
  12. tahniah atas pencapaian blog fiza skrg ni ;)

    ReplyDelete
  13. wow...best dah ramai pengikut nie....tapi betullah kata fiza tu...masih ramai yang follow tapi tak tinggalkan link susah kita di buatnya kan...?

    ReplyDelete
  14. dah 807 dah,,tahniah..google plus tu akak tk penah guna..tak pandai, ekeke :)

    ReplyDelete
  15. dear, letaklah link blog aku sebelah side bar tuuu...tq..hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah fiza ..
    dah semakin ramai ..
    teruskan blogging & always happy ;)

    ReplyDelete
  17. WAH.. DAH RAMAI FOLLOWERS.. TERBAIKLAH.. :)

    ReplyDelete
  18. As salam ukhti fiza

    Mudahan2 terjalin ukhuwah kita disini ini kerana lilahi taala yee dear n_n

    thnzz sudi singgah blog tak seberapa kita,...n_n

    ReplyDelete
  19. byknye follower die ..semoga terus berblog ye ... :)

    ReplyDelete
  20. Wahh tahniah..makin meriah nampaknya. eh saya baca kak, selalu komen. hahaha tetiba.

    ReplyDelete
  21. saya pun sering menghadapi masalah yang sama .. ada follower yang tak tinggalkan link .. mungkin dia orang tahu atau sengaja. entahlah !

    ReplyDelete
  22. akakpun kalau tak tinggalkan link payahler nak masukkan.. tahniah banyaktu...

    ReplyDelete
  23. selamat berkenalan :) orchidsara.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Wahh.tahniah...banyak tu 800 kan..saya baru separuh je..hehehe..

    Keep blogging fiza

    ReplyDelete
  25. tahniah..dah makin ramai dah follower dia ^^

    ReplyDelete
  26. nombor yg cantik...tahniah kerana da ramai pengikut...

    ReplyDelete
  27. wah... tahniah... tahniah... makin ramai follower... :D

    ReplyDelete
  28. zaza abdul latif takda tapi kalau zazanizam saya ada :)

    buat akak ..terima kasih juga :)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page