ADIK yang PASRAH!!!

Tuesday, March 26, 2013


Pasrah diperlakukan apa saja oleh kakak atau abang. Mentang² lah adik kecik lagi kan. Siap lah ko kakak...tunggu adik beso sikit jer lagi.


Budak² ni memang suka main air. Budak dan air...memang tak dapat dipisahkan. Si Qhalif ni...asal bagi minum air jer, mesti nak celup tangan tu dalam cawan. Si kakak pon tumpang sekaki lah kan. Habis dibasahkan kepala si adik. Siannnnn adik. Mak dah tak kose noks. Biarkan sajalah. dorang main air. Habis lencun baju ngan lantai. Nak marah pon tak boleh. Dorang tengah nak explore benda² baru kan. Sabar jer lah ^_^.

Note: Curi masa jap. Busy tahap gaban....arghhhhh...semputtttt...Maaf sangat, tak sempat nak melawat kawasan jajahan.


You Might Also Like

28 comments

  1. hihi..selalu gitulah kan kak. tunggu je la adik tu besar. confirm pasni kakak kena kaco ngan adik pulak. mcm anak2 saya tu

    ReplyDelete
  2. sian dak tecit tu mentang2 le tecit lg ek..sabor je ler dik..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. alahai pasrah je si adik kene mandikan dengan kakak, eheheh, fiza, kalau berkesempatan jomlah join seminar buat duit dgn blog tu, blehla together2 ;)

    ReplyDelete
  4. anak sedara combi pon camni..asyik nk mrh je adik dye...haha

    ReplyDelete
  5. hahah...
    buli adik rupanya dia..

    ReplyDelete
  6. Time mood okey kiter biar ye kak kalo x okey same-same 'main' air gak..hihihi

    ReplyDelete
  7. adik yg kecik memang akan dijadikan bahan experimen kakak n abag hihihi

    ReplyDelete
  8. hehehe pasrah je adik kena buli yer.

    ReplyDelete
  9. alahai...

    adik kata : xpe kakak//ni adik kecik lg..bila adik besar... kakak tunggu la... hehe

    ReplyDelete
  10. alahai...

    adik kata : xpe kakak//ni adik kecik lg..bila adik besar... kakak tunggu la... hehe

    ReplyDelete
  11. HEHE.. MACAM2 PERANGAI BEBUDAK NI..

    ReplyDelete
  12. kan,....bebudak mmg suke main air kan..kikiki...syawal pon cukup suke la main air ni

    ReplyDelete
  13. Kakak dh mcm pekerja saloon yer. hehe

    ReplyDelete
  14. budak & air mmg kawan rapat..syarat my doters kalau nak tidur hotel mesti ada swimming pool..hehehe..

    ReplyDelete
  15. Suka tengok telatah kids ni. Let them explore.

    ReplyDelete
  16. kak fiza ni email saya zuraidah@seloga.com.my
    nnt add eh leh gtalk

    ReplyDelete
  17. Hahahahaah! Comel lak tgk 2 beradik ni. Adik, nape pasrah je? Tapi tgk muke, bukan mcm pasrah. Tapi redha yg amat. Hahahahaha!

    ReplyDelete
  18. alolo..rajinya kakak cucikan rambut adik ye..

    ReplyDelete
  19. haha.. mmg pantang anak2 ni klu dapat main air. sure lencun baju.. lantai pun sama..

    ReplyDelete
  20. yg ni pun sama cam alisha... suka sgt main air...

    ReplyDelete
  21. hihihihihi jangan main smpi terjatuh sudah. risau jugak kan bebudak nie bukan tengok lantai tue licin ke ape. adoiiii lagi penat la mak nya nak awas hihihi

    ReplyDelete
  22. Tu la kan. Kdg bersabor je lah tgk perangai dorang ni..

    ReplyDelete
  23. heehehe tiut,..

    kira fiza ini penyabar gak,..kita kalau bab selerakkan,..kecaikan umah,..siaplah kamu anak2 hehehe,...

    ReplyDelete
  24. ooo..buli membuli ye..sronok juga layan aksi dorang mcm ni kan..
    *maaf ye kak lama tak singgah

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive