HARGAILAH!!!

Friday, March 01, 2013




Note: Senyum...tak perlu kata apa².

Extra Note: Pergi sana...nampak muka 'dia', Pergi sini...ada muka 'dia' gak. Sana, sini, sinun...ada jer muka 'dia'. Aku benci...aku benci 'dia'. Sampai satu tahap, aku rasa malas nak jejak umah kawan² aku sebab adanya 'dia'. Tapi demi kawan²...aku pejamkan mata.

You Might Also Like

24 komen

  1. dekat aku takde "dia". hahahahahhaa

    ReplyDelete
  2. siapalah agaknya tu..ermmm..

    ReplyDelete
  3. banyakkan bersabar insyaallah.... :-)

    ReplyDelete
  4. jgn benci nanti suka or kenan hehe

    ReplyDelete
  5. alamak line akak gprs balik tak dapt tgk gambo..btw sabar yea fiza..tc

    ReplyDelete
  6. nice quote..thks fr sharing...

    X per..take in positive way..myb perasaan x suka tue bertukar ka..huhu

    ReplyDelete
  7. Hargailah.. semua yang kita miliki hari ini. kerana belum tentu, esok masih milik kita.

    ReplyDelete
  8. hargailah apa saja... biar sekecil mana...... dlm kehidupan...dlm perhubungan malah dalam kata kata.....

    ReplyDelete
  9. hopefully si dia tau kesilapannya dan stop doing thing yg menyakitkan hati org lain

    ReplyDelete
  10. Benci saya ker? Ok la tak tunjuk muka dah. Hihihi

    ReplyDelete
  11. salam fiza..lama akak x jenguk sini,betul tu hargailah apa yg kita ada skrg ni kan..

    siapa dia tu...xpe pejamkan mata pekakkan telinga je ye

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum ... senyum tapi tetap nak berkata - kata ... kita mmg perlu menghargai apa yg ada kat sekeliling kita , apa yg org beri n apa yg Allah beri ...

    ReplyDelete
  13. alamak!! serius bunyinya ni.. memendam rasa ni....

    ReplyDelete
  14. gd quote sharing tq ye

    ReplyDelete
  15. hargailah dia apabila dia di depan mata kita..

    ReplyDelete
  16. fiza... siapakah 'dia' itu.. bukan akak yerk...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page