NUFFNANG - REZAKI Datang Lagi...

Wednesday, March 20, 2013



Alhamdulillah...rezeki datang lagi. Rezeki untuk anak² tercinta. Bermula dengan rezeki dapat buat Sponsored Post untuk produk baru HUGGIES. Nuffnang bermurah hati nak bagi BE Huggies. Pastu smalam saja lah check lagi kan kot ada lagi BE baru yang masuk *pada hal hari² check...ahaks. Rezeki lagi, ada BE untuk DiGi Internet IFA


Kalau nak tau lebih lanjut pasal produk DiGi ni, klik jer banner tu yer ^_^. Pastu kan, lepas jer aku submit sponsored post untuk Huggies, petang tu dapat call dari NUFFNANG. Ada job lagi. Macam biasalah, soalan yang sama diajukan sama ada aku berminat atau tak. Semestinya lah kan aku minat. Nanti dia akan confirm kan balik. Tunggu jer lah. Kalau ada rezekinya...alhamdulillah lah. 

Note: Bulan March adalah bulan rezeki buat aku. Selain dapat SP dan BE, menang RM20 dari IntanBerlian Mega Giveaway 2013....alhamdulillah...^_^


You Might Also Like

28 komen

  1. alhamdulillah...
    fiza....ni kena blaja dari fiza ni..kurang faham dgn nuffnang ni..

    tu ar..nak study malas...huhu...

    ReplyDelete
  2. ni betoi2 murah rezeki ni.. :-0

    wah dpt sp lg yer.. tahniah.. kali ni apa plak? :-)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...murah rezeki akak bulan nie

    ReplyDelete
  4. rajin u sis..i kalau ada masa leh ar buat ads utk nuffnang..ni bw pun tak sempat kdg2..huhu..

    ReplyDelete
  5. aku suka DIGI...sebab BE aku banyak dari digi...maxis...arghh kedekut tau...huh

    ReplyDelete
  6. Rejeki!! Hahahahahaha! Alhamdulillah!

    ReplyDelete
  7. Wah rezeki tu.....alhamdulillah....

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki anak2 ko..moga pasni lebih murah lagi rezeki ko..amin

    ReplyDelete
  9. murah rezeki fiza.. hasil berblogkan...

    ReplyDelete
  10. eemmm...alhamdulillah...syukur

    ReplyDelete
  11. tahniah mmg betul2 bulan rezeki yer bulan ni !

    ReplyDelete
  12. tumpang syukr alhamdulillah, rezeki anak2 fiza sekali :)

    ReplyDelete
  13. tahniah..dapat SP..Mv tak pernah dapat..salam kenal..follow sini

    ReplyDelete
  14. tahniah kak!
    syukur alhamdulillah.
    murah rezeki akak :D

    ReplyDelete
  15. Untungnya. Murah rezeki sokmo..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. syukur... rezeki2...

    ReplyDelete
  17. wah! dapat job lagi... camne nak dapat jugak eh?

    ~ promo blog nieza jugak kat nuffnang tu...hehehe

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page