Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Wednesday, March 20, 2013

Ok...last minute join segmen ni sebelum aku nak berangkat pulang. Masih sempat lagi ni. Jom ^_^


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

You Might Also Like

17 komen

  1. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah salam manis, Ummi datang ziarah dimalam penghabis...selamat berkenalan, jom ke blog Kak Ummi sambil berpantun...=D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  3. Menarik..tp takut xda masa nk join. apapun gudluck :)

    ReplyDelete
  4. SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  5. rajinnya u join sis..dee ni dah lesu..nak cari bahan utk entry pun malas..hahaha..

    ReplyDelete
  6. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama...Good Luck Fiza!

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  7. amal dari segmen yang sama... amal follow sini

    ReplyDelete
  8. M balas kunjungan dai segmen yg sama.. Keep in touch

    ReplyDelete
  9. shad datang sini,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    folow sini #847

    ReplyDelete
  10. singgah sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  11. slmt bersegmen yer

    ReplyDelete
  12. Assalam..
    husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
    maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page