TAHNIAH Mak Wong ImanQahirahQhalif!!!

Friday, March 22, 2013



Tahniah buat my sister in law, NURUL FATIN SAFIKA BT MOHD TAIB @ Mak Wong. Dapat 7A's1B1C dalam SPM. Agak cemerlang juga bagi aku. Unexpected katanya. Budget dalam 5A's jer. Sekali tambah lagi 2A's. Smalam masa nak call tanye resault pon susah nak dapat. Hot line katakan ☺☺



My sweet and lovely sister in law. Tahun ni giliran Mak Su @ NURUL NADIA plak score untuk PMR. Study Smart yer maksu. Untuk Ika...nanti kita calebrate yer. Sorry...kak fiza cilok gambar dari FB. Jangan marah ☺☺☺


Last but not least, tahniah dari kami...kak fiza, bayen, kimi, qahirah dan qhalif ^_^.

Note: Kak Cho Zila...lama ku tunggu panggilanmu kak. Baru pagi ni dapat ku dengar suara mu...ahaks...Nanti kita dating yer ☺☺


You Might Also Like

31 comments

  1. Tahniah utk anak buah awak. Sy suke seusatu yg unexpected. Baru surprise, ye tak? Hahahahah! Walau apapun, 3 beradik tu, aduhai!!! Comelnya!!!!!! Nak peluk je rasa 3 org tu....

    ReplyDelete
  2. tahniah...untuk fatin terus kan usaha moga lebih berjaya dan cermelang lagi....

    ReplyDelete
  3. WAH.. PANDAINYA.. TAHNIAH BUAT BELIAU..

    ReplyDelete
  4. wahhh..tahniah!!! banyak A tu. dahsyat la!! :D

    ReplyDelete
  5. tahniah, bijak anak buah fiza..anak buah huuby dapat 6A je duk rengek mintak hadiah tu..hik2 :)

    ReplyDelete
  6. tahniah!! kak fiza bg present apa dkt mak wong hehehehehe


    p/s: sy tag akak utk satu segmen di blog

    ReplyDelete
  7. tahniah.. moga menjadi contoh buat yg lain... sy ingatkan mak yong tu sbb mengandung kikikikiki

    ReplyDelete
  8. tahniah mak wong!

    kak fiza saya ada tag kak fiza untuk join contest..

    tengok kat sini
    http://akubukanblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  9. tahniah buat yr SIL yer, terbaik dah tu !

    ReplyDelete
  10. tahniah,....n_n

    semoga terus sukses,...dunia dan akhirat,..Aaminn

    ReplyDelete
  11. eh eh..ada nama maksu jugak lorh..hahaha insyaAllah :D

    ReplyDelete
  12. eh eh..ada nama maksu jugak..hehe insyaAllah :D

    ReplyDelete
  13. tahniah mak wong, amboi nama gelaranmu hehehe, seronok kan dpt result cenggini bangga mak ayahnya

    ReplyDelete
  14. tahniah.. panjang juga nama dia. hehe

    ReplyDelete
  15. Wahh..tahniah buat adik ipar..

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat adik ipar...bagus result tu...insyaAllah leh smbung kt u mana2 yg dia berkenan dgn result yg mcm tu...:-)

    ReplyDelete
  17. tahniah juga dari akak !
    wahhh memang teruja leh achieve 7A .. ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive