5th Maternity & Children Expo @ Mid Valley!!!

Thursday, April 04, 2013



Date: 5 - 7 April 2013
Time: 10.00 am - 9.00 pm
Venue: Mid Valley Excibition Centre (Hall 1, 2 & 3)

Ok...Buat ibu² dan bakal² ibu di luar sana, acara cukur poket sudah bermula. Jom serbu beramai². Sangat sesuai untuk bakal² ibu yang nak cari barang² baby, Memang rambang mata di buatnya. Kalau expo macam ni memang harganya bley tahan juga murahnya. Cuma kena sediakan duit yang mencukupi. Kalau ibu² yang nak pergi tu, better jangan bawa anak lah. Kesian kat bebudak sebab orang yang sangat ramai.


Note: Nak pergi ker tak...nak pergi ker tak????




You Might Also Like

17 komen

  1. sue mmg tak G la...mmmm...1 - en asbeen tak suke G tempat gini...2 - minggu ni nak balik KG..kikikiki

    ReplyDelete
  2. dah mashuk! leh aaa pergi! saya tunggu kat midvalley... hikhik!

    ReplyDelete
  3. kita ajak en.suami pie esok,..jumaat,..

    tapi..dia nak pie sabtu gak,..kata ramai,...katanya pielah pagi,..

    urmm rasa pagi pun dah ramaikan,..ramai sangat kee,...tak pernah pie pun,..ini baru rasa nak pie,...tapi itulah,..harus esok cam lautan manusia kan,...80% rasa cam misi tak pie hehehe

    ReplyDelete
  4. x pernah lg sampai ke expo ni kak. siyes x pernah! bkn ape, ade anak2 kecik ni payah sikit. bersesak2 ngan org ramai. x sanggup! shopping kt jusco je la nnt. huhu

    ReplyDelete
  5. Alahai..bestnye kalau dpt pergi..mesti rambang mata ^^

    ReplyDelete
  6. kalo aku konpem xleh g sebb xde org nk jg ank..huhuhu

    ReplyDelete
  7. untuk yg menunggu kelahiran dan yg baru dapat baby mmg berbaloi pegi sini kan fiza

    ReplyDelete
  8. menarik ni
    bole pegi esok
    lets jommm

    ReplyDelete
  9. dah lama tak pergi expo2 mcm tuh...

    ReplyDelete
  10. hahaha..acara cukur poket tuuuu

    ReplyDelete
  11. ok, tq info nyer yer

    ReplyDelete
  12. tak ngandung..tak excited nak gi.hehehe...saya tgh cari expo hiasan rumah nak pindah..hehe =p

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page