Imej Baru SAYA!!!!

Monday, April 15, 2013


Sangat comel. Makin geram dibuatnya. Tapi bukan saya yang berimej baru tau. Ini lah orang nya....Siapa lagi kalau bukan:

SEBELUM

SELEPAS

Iman Qhalif dah botak ^_^. Comel tak saya...comel macam ibu kan...ekekeke...Tiada lagi rambut pacak. Rambut Qhalif pon dah panjang. Dan memandangkan Qhalif tak pernah cukur rambut, tu yang botakkan terus. 


Saat rambutku dipotong....huhuhu...Alhamdulillah, duduk diam jer. Tak nangis pon. Senyum lagi ada lah sebab menahan kegelian dia tu ☺☺. 


Cuba tengok ni...sebijik macam muka abang Iman Hakimi masa kecil kan ^_^.

Note: Salam pagi isnin semua.


You Might Also Like

37 komen

  1. sebijik sangat! kak! moh join contest Gerobok Hana! tengok kat blog saya phelissss

    ReplyDelete
  2. salam isnin kak.
    alalalala..abis hilang dah rambut pacak dia but still cute!

    ReplyDelete
  3. nasib la dier diam kan...si syawal tu abah dier kasi botak kepala pon terpaksa bersilat ngan dier..kakakakk

    ReplyDelete
  4. Satu cara nak dapatkan anak yg cerdik (bagi lelaki) adalah botakkan kepala Fiza. Tengok muka pun tahu betapa cerdiknya dia. Boleh senyum lagi org dok cukur kepalanya hihi...

    ReplyDelete
  5. dh botak ni nmpk ganas lak.. kekeke

    ReplyDelete
  6. kenap tiba2 botakkan qhalif ni? lg lawa rmbut pacak.hehehe

    ReplyDelete
  7. botak ka tak botak ka tetap comey ar :)

    ReplyDelete
  8. comel giler bila dah botak...nampak notti dan bijak sgt nok...

    ReplyDelete
  9. a'aa lah sebijik.. bagus plak yer.. siap senyum lg time nk botakkan kepala... hihi

    done hishop

    ReplyDelete
  10. comelnye iman qhalif yang pakai baju lengan merah tu..cayang die..

    ReplyDelete
  11. Hensem.. :D
    Pandai jerk dia dok diam bila rmbut kena gunting ya.. :D

    ReplyDelete
  12. haah la... mmg sejibik... hepu belated belated beday imam qhalif. moga jadi anak yang soleh ye... membesar bagai johan!. hehehe

    ReplyDelete
  13. alololo... comeinya qhalif botak... hehe

    ReplyDelete
  14. yela..sgt seiras muka abg! anak Has pun new style..abg botak gitu

    ReplyDelete
  15. Kite pon tgh tunggu time nak pendekkan rambut si kimie. Dah panjang tapi jarang hehehe

    ReplyDelete
  16. serius chumel!!!
    saya mmg suka baby boy botak.

    ni aaron rambut da lebat..hubby sayang plak nak potong selagi tak panjang dek mata..hehe..

    ReplyDelete
  17. comey nya walaupun dah botak hihihi

    ReplyDelete
  18. baru nak botakkan ker?? takpe baby boy botak pun comel jugak :D

    ReplyDelete
  19. alah2 sgt comel !
    geram lak tgk niee ;)

    ReplyDelete
  20. memang nampak comel...lepas nie..sejuk je kepala tu ye....

    ReplyDelete
  21. makin comel la bila butak..heheh

    ReplyDelete
  22. Botak adalah seksi, ok. hahaha

    ReplyDelete
  23. alololo comelnya qhalif, barulah nampak hemsem kan ;)

    ReplyDelete
  24. Nasib baik Qhalif duduk diam masa kena cukur... anak aku yg lelaki dua org tu masa umur dorg baya ni payah benar nak cukur rambut.

    ReplyDelete
  25. ikut muka mamanya,..

    arr,ahh samalah,...ingatkan picture dia juga,..

    tak k poplah lepas ini hehehehe

    ReplyDelete
  26. Alolo, botak sudah! Cute! ^_^

    Hotlink & Digi!

    ReplyDelete
  27. alo.. alo dah botakler weh.. anak2 lelaki memang kalau kecik2 dibotakkan senang...comelpun comel..

    ReplyDelete
  28. hensem boy la... suka tgk budak2 botak ni..

    ReplyDelete
  29. kenapa dibotakkan ?...sian die..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page