MAGNUM!!!

Friday, April 19, 2013


Magnum?? Haippppp...jangan fikir lain yer. Bukan magnum nombor ekor tu tau. Tapi Magnum nih:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Amacam??? Terliur tak...ekekeke...Terapi tekak disaat cuaca yang tengah panas terik kan.. Arghhhhhh...nikmatnya bila dapat makan. Tak cukup satu rasanya. Tapi tu lah, harga tak menahan. Sekali sekala makan bolehlah. Kalau hari² makan mau kencing manis ☺☺

Note: Cuaca kat office ni dah mula mendung. Macam nak hujan lebat jer. Alhamdulillah...



You Might Also Like

29 comments

  1. Sy tgk iklan kat tv pun da teringin.

    ReplyDelete
  2. Huhu... Magnum! Tapi fiza tak suka sangat coklat dia kawww sgt. Manis sangat. Kalau hubby memang suka makan.

    ReplyDelete
  3. sedapnyer... tapi sakng hujan lebat dah !

    ReplyDelete
  4. terbaeklah feveret say jugek..ni tgh mengidam magnum brownies pulok kiki

    ReplyDelete
  5. magnumtu memang kesedapan dibuatnyer... harga boleh tahannn....

    ReplyDelete
  6. sesuai mkn waktu ni.cuaca panas melampau... dah la mengiurkan cekelat dia

    ReplyDelete
  7. haip haip.makan sorang eh
    biasa je die! heh

    samalah kita.masa ngandung aaron..tatau pe kemaruk duk nk mkn truffle je.haha.skang da kurang sket.x ngandung !

    ReplyDelete
  8. wah sedap...saya suka yang perisa coklat

    ReplyDelete
  9. oh terasa lama pulak tak pekena magnum tuh...huhu

    ReplyDelete
  10. Semalam baru beli eskem macam tu, tapi jenama 1st choice, baru RM1.59.. beli 4 ...

    ReplyDelete
  11. terliur sesangat ni, akak makan eskrem murah je ni..eskrem kacang kihkih

    ReplyDelete
  12. KAT MELAKA, PAGI-PAGI DAH HUJAN.. ALHAMDULILLAH..

    ReplyDelete
  13. bru je makan..sedapkan :)
    btw dh follow akak..hehe

    ReplyDelete
  14. musim2 panas nie mmg sedap layan cm nie... abc ke.. cendol ke.. erk.. mabeles...

    ReplyDelete
  15. sedap kan? Mieya selalu jugak lah makan aiskrim ni.

    ReplyDelete
  16. huh!!!!,magnum nie menggegar iman....

    ReplyDelete

  17. mmm mmg sedap kan fiza, coklatnya pekat dan mmg ianya terapi musim panas

    ReplyDelete
  18. Hana tak reti makan magnum, nnt meleleh dan coklat2 tu jatuh.huhu

    ReplyDelete
  19. aiskrim febret asya ni.... lya x bape suka..sbb muak.

    ReplyDelete
  20. saya ni kureng gemar dgn eskrem..alhamdulillah..x terliur..hehehe

    ReplyDelete
  21. pernah beli sekali je.. smpai sekarang xnak dah.. tak tahan manisnya.. tapi ada yang kata x blh mkan eskrem ni.. erm, ada bhan campuran tak halal ke apa ntah..lupa dah sy..mmng xbeli dah la eskrem tu..

    ReplyDelete
  22. tgk gambar terbayang tgh gigit cklat..hehe

    ReplyDelete
  23. Anak2 okje sukalah....okje, bolehlah....hehe

    ReplyDelete
  24. terliur sgt²lah lama tak makan .. ada yg baru dah yer...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive