Nak Naik MOTOR Jugakkkk!!!

Thursday, April 25, 2013


Macam ni lah keadaan anak bujang tecik nih. Terteleng² kepala tu tengok abah, abang dan kakak naik motor. Teringin juga nak naik motor gi school yer qhalif. Lawak betul bila pagi² tengok muka kesian tagih simpati qhalif nih. Jadi pemerhati jer lah.


Alolololo...muka sedih tak dapat naik motor. Macam mana nak naik nak ooiiiii. Kakak kat depan. Abang kat belakang. Ibu nak duduk celah mana pulak dengan nak pegang kamu lagi. Nanti soh abah beli motor roda tiga yang macam dalam gambar tu erk. Boleh kita duduk ramai² dalam tu. 


Amacam...ada berani. Kahkahkah...Jap...nak bayangkan aku anak beranak naik motor macam nih. Perghhhh...meriah wei. Tak payah pasang aircond. Hirup udara segar gitew...hahahaha...

Note: Kejap jer dah khamis kan. Syiok betul tido malam tadi sebab hujan. 


You Might Also Like

23 komen

  1. hehe..kesian dia sampai tgk macm tu..hehe..tak lama lagi dapatla merasa naik.

    ReplyDelete
  2. Hehehe..comel dia...
    Tgk motor tu terigt iklan kereta kat tv dulu tu.. :D

    ReplyDelete
  3. hehehe..nnt dah pandai ckp confirm dia minta naik motor ngan ayah dia, mcm anak saya bambam tu. hari2 nak naik motor. baru ber4 ok lagi naik motor takat dekat2 ngan rumah, nk g pasar mlm ke ape ke kan. nnt dah berlima, mmg tidak la jawabnya.

    jap jap..saya cuba bayangkan akak sekeluarga naik motor tu. mmg comel! hehehehe

    ReplyDelete
  4. Seronok ker nik moto? jln jln mkn angin

    ReplyDelete
  5. pastu moto gitoo kalo lepp maut..kakkaka..kelakar gak ni

    ReplyDelete
  6. hehehe, pastu time hujan buh khemah kat dalam tu, tukang bawak motor gak la yg kesian hehe

    ReplyDelete
  7. kalau naik moto mcm dlm gmbr tu, anak beranak leh naik..
    cuma skrg musim ujan.tak sesuai kot..

    tiap2 mlm ujan..syiok tdo

    ReplyDelete
  8. haha, lucu lah fiza ni..kalau badan kecik macam fiza ok lah..kalau macam akak mau terjulur kakih nih :)

    ReplyDelete
  9. alala kesian dia...takpe nnt dah besar naik motor dgn abng...klik2

    ReplyDelete
  10. uuu..memang meriah, jimat aircond hihih

    ReplyDelete
  11. amboi berangan yerik... suruh naik kang tak tahu... sian diakan.... sedihjer..

    ReplyDelete
  12. Hehe..ada moto camtu baru muat eh..:D

    ReplyDelete
  13. Fiza ni buat kakak gelak sendiri tau. Tak terbayang kalau sekeluarga Fiza naik motor macam tu:)

    ReplyDelete
  14. kak, try la nek motor cenggitu.. sy ngah bayangkan ni.. hahaha

    ReplyDelete
  15. Hehehheheh..
    Mesti comel kalau anak beranak naik moto tu......
    Amboih panjang leher memandang tu kak.... =D

    ReplyDelete
  16. hehe..bestla....ibu,qhalif naik moto....jugak!! tak aci!


    kalau kitaorang naik reramai berempat,amik angin pepetang..dekat2 je la kan..hehe

    ReplyDelete
  17. bersungguh dia menoleh tgk abg n kakak dpt naik motor

    ReplyDelete
  18. Hahaha tak puas hati duk lam keta, nak jugak ikut naik motor. Merempit la best kan.

    ReplyDelete
  19. ala kasihan nya qhalif......
    takpe.... dlm keta ada aircorn....he3

    ReplyDelete
  20. hehehe..comelnya dia..jeles tu..

    ngehh..dpt bayangkan naik motor tu anak beranak hehehe

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page