ST # 19 - Young KHALIFAH

Thursday, April 11, 2013


 

Note: Salam pagi Khamis uols. Tak sempat nak breakfast lagi ni. Pagi² dah disajikan dengan surat menyurat, memo, fax, email, etc...banyaklah pulak kan...arghhhhhh...laparnya...

Extra Note: Seperti biasa...mencuri masa merehatkan minda yang serabut jap.


You Might Also Like

23 comments

  1. Alhamdulillah kakak dikurniakan sikit kesabaran. Kakak dan abg jenis tak pukul anak mungkin sebab anak kakak semua perempuan jerit sikit dah takut...

    Anak itu amanah Allah kenalah kita buat yg terbaik semampu boleh, marah tu mesti ada mana boleh tak marah kalau dah buat salah.

    ReplyDelete
  2. Jgn tgl sarapan!!!

    Sy nak print apa yg awak kongsikan ni.TQ!

    ReplyDelete
  3. SEBAGAI IBU BAPA KITA HARUS PELAJARI TENTANG INI.. TERIMA KASIH KERNA BERKONGSI..

    ReplyDelete
  4. memang susahkan jadi ibuni kalau kurang ilmunya.. akakpun sampai sekarang try & error gak.. isyh ampunlah ...

    ReplyDelete
  5. Panduan yg amat berguna untuk para ibu bapa ... tq share

    ReplyDelete
  6. good info sis..cabaran membesarkan anak ni berbeza2..

    ReplyDelete
  7. kalo setahun, mmg x sanggup lagi nak pukul...hehe...

    ReplyDelete
  8. gd sharing tq yer, done cuit2 nuffnang juga !

    ReplyDelete
  9. saya suka pesanan yg gambar terakhir.. ^^ betul2 terjadi

    ReplyDelete
  10. kerja tu kerja jugak kak.. breakfast tu penting juga hehe

    ReplyDelete
  11. thanks sharing =) berguna sekali

    ReplyDelete
  12. wahh.. wlupun teman lum ada anak.. tp entri ni benar2 berguna sebagai ilmu buat semua.. =)

    ReplyDelete
  13. Anak tu amanah, itu lah yang sentiasa kita pegang (adakalanya terlupa juga..huhu)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive