Terjebak Sudah!!!

Thursday, April 11, 2013


Terjebak dengan ini:

INSTAGRAM

KEEK

TWITTER

Orang lain dah lama ada, tapi aku baru nak register. Tak nak ketinggalan jaman katakan...ahaks...Twitter tu dah lama register. Tapi lupa passwordnya. Lately baru nak active balik. Tapi masih terkial² lagi...haishhhh...Instagram ngan Keek baru jer register. Gambar pon ada beberapa keping. Budak baru belajar katakan. Sikit² nak amik gambar kan...dasar jakun...hahaha...Keek plak baru ada satu jer video. Video Power Ranger kena ketuk dengan Powerpuff Girl. Sian ipad...tak pasal² jadi mangsa. Letak video anak² jer lah. Takkan nak letak video sendiri kot. Syok sendiri namanya tu.

Kalau uols ada ketiga² aplikasi ni, sudi² lah add yer. Boleh beramas mesra sambil mengeratkan silaturrahim ^_^.

Note: Rindu kat mak yang berada nun jauh di Terengganu. Cepatlah sembuh mak.


You Might Also Like

33 comments

  1. hahaha, tak dapat nak nolong...hehehe

    ReplyDelete
  2. wawawawawa... dah makin maju nampaknya...tp blog jugak best dapat pendapatan tambahan...

    ReplyDelete
  3. twitter sue tak da....tapi keek N Ig dah ado...follow la meh syawalsimpsons ni

    ReplyDelete
  4. noted. nnt saya follow instagram akak ye. hehehe. mine is SuriaQistina

    semoga mak akak cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  5. wah..keek pun dah ada. add saya nanti. BoniKacak.hehe

    ReplyDelete
  6. izwa gak tak berapa nak minat..hehehe..

    ReplyDelete
  7. saya dulu ada.tapi da deactivated..hehe.tak jadi kerja kat umah ni kang =p

    ReplyDelete
  8. Me lg teruk rasanya.. hehehe.. fb pun jarang2.. twitter pun jarang2.. intagram pun sama.. tak bergerak2.. hahaha... kalu keek tuh maybe not la.. sebab sy pemalu nak berckp dan org tgk.. malu sgt.. hahaha

    ReplyDelete
  9. BUAT MASA NI SAYA HANYA ADA INSTAGRAM.. :)

    ReplyDelete
  10. sama ar eka.. org ngeKEEK eka pun nak juga... tp twitter acc register saja... takde pun nak tweet2 hehehehe

    ReplyDelete
  11. Kak Nurul lglah ketinggalan,twitter,instagram pun xde,keek yg kira baru lg,llglah xde.

    ReplyDelete
  12. eh sama.hehe.tapi saya ada twitter je.instagram dengan keek tak buat lagi.

    ReplyDelete
  13. oklah tu, antara 3 tu keek je belum ada lagi ;)

    ReplyDelete
  14. Amy pun sama ... password dah lupa. Skang sama mcm tak ade aje.

    ReplyDelete
  15. kalau twitter tu KY adalah tapi intagram belum mula lagi heee

    ReplyDelete
  16. PM keek tuh takdo akaun lagi...

    ReplyDelete
  17. Mieza pun baru jer register KEEK.. Instagram takde, henpon tak bape nak canggih nak berinsta.. Uhuhu~~

    ReplyDelete
  18. instagram mmg best.. aktif la jgk..jgn lupa follow lyafrina ;-)

    .. keek blum tjerebak lg stakat ni/

    twitter dh lma ade..tp x bape aktif..sbb x bape faham sgt..

    ReplyDelete
  19. oklertu akak satupun takder... sabojerler ...

    ReplyDelete
  20. hmmm keek takde lagi hihi. instagram sy semua gmbr makanan HAHA

    ReplyDelete
  21. ada twitter je pun.. yg lain mlas nk buat acc. hehe, nanti nk balik undi boleh la melawat mak akak tu

    ReplyDelete
  22. hahaha...aku belum terjebak lagi...

    kenapa dgn mak ko nok? harap mak ko cepat sihat hendaknya...

    ReplyDelete
  23. alamak akak takde la..lg ketinggalan jaman nih..hehehe

    ReplyDelete
  24. alahai Fiza..Fiza ok lagi dah ada..sy register ponbelum instagram..nanti lah nak register..tak nak ketinggalan jaman juga ni hehehe

    ReplyDelete
  25. kek tu belum lagi.. dia untuk video yer?

    ReplyDelete
  26. akak ada akaun tweeter, instagram tapi tak penah guna..hukhuk :)

    ReplyDelete
  27. remy tak terjebak lagi...ke3 nya takde.....hu3

    ReplyDelete
  28. M pun tjebak ngan semua tu gak ha ha...

    ReplyDelete
  29. me myself prefer blog... facebook pun kekadang je bukak... bukan apa.. rasanya social network ni buat kita tak de privacy... hahah tapi terpulang pada setiap org la kan.. :D

    ReplyDelete
  30. oklah kat keek dah ada video walaupun satu..ema langsung belum ada..hehehe..nanti follow yer..

    ReplyDelete
  31. Alahai takda instgram,...tak blh nak follow,..

    ReplyDelete
  32. ayu pun dah follow fiza kat instagram..
    ayu guna nick norayuni83

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive