Kaki NOVEL Sudah Kembali...Mari Membaca!!!

Monday, May 27, 2013


Setelah sekian lama tidak membaca dan membeli novel. Pagi ini dalam sejarah, akhirnya tanganku ini gatal juga 'add to cart'. Bukan satu novel, tapi......


6 biji novel sekali beli. Perghhhhh...tamak haloba ko. Berapa lama lah nak habis baca ni wei....hehehe...Cuba nak membaca novel dari hasil tulisan ACIK LANA pula. Ramai yang kata terbaik. Baca sinopsis pon dah tau novel tu best. Tak sabar nak tunggu novel² tu sampai. Ni pon tengah mengintai² novel 'Teduhan Kasih' dengan 'Sebenarnya Saya Isteri Dia'. Nak beli sekarang ker, nak beli kemudian...hurmmmmm. En. suami...sila belikan novel² tu. Buku² motivasi juga tak terkecuali. Antara yang menarik perhatian:


Kalau tangan ni masih gatal lagi. Tak dapek den nak nolong. Selamat membaca lah buat diri sendiri. Nanti boleh buat mini library kat umah tu >_<. Last but not least, hati berbunga² keriangan sebab menang buku ini:


Alhamdulillah...rezeki berpihak kepadaku juga. Mekasih banyak² kak. Semoga rezeki akak dan keluarga bertambah murah ☺☺. Kak Nora Karim ni rajin buat Mini Giveaway yang hadiahnya berupa sebuah buku. Memang menarik semua buku yang ditaja tu. Jom terjah blog Dialog Uda @ Nora Karim

Note: Peringatan buat diri sendiri. Baca novel tu...bacalah juga. Tapi AL-QURAN jangan lupa nak baca pula. Alhamdulillah...daku dah mula membaca ayat² suci itu walaupon sekadar sehelai dua mukasurat. Semoga tidak terhenti Ya! allah. 

.


You Might Also Like

25 comments

  1. ya..beli..jgn tak beli..dua buku tu cik azue dah beli n baca..beh...
    kikiki...dasat nya doa ibu tu..beh...n pastu tau la leh mengalir air mata...

    ReplyDelete
  2. wah, memang peminat novel yg tegar akak ni yer..

    ReplyDelete
  3. Salam fiza..wah banyaknya beli novel..hehe..brrapa rm semua? da lama sgt x baca novel ....

    ReplyDelete
  4. Saya pun baru beli buku baru kat Palestinemall.net

    Prisoner diary

    tapi tak sampai lagi :)

    ReplyDelete
  5. Rajinnya! bagus..

    Saya rajin baca suratkabar aja..haha

    ReplyDelete
  6. bagusnya akak..at least boleh tambah pengetahuan. salute u!

    ReplyDelete
  7. mlm td bru g mph.. kemain byk novel baru.. rambang mata jdinya, last² xbeli pape.. kekeke

    ReplyDelete
  8. wahhhh banyaknya beli..saya baru beli novel teduhan kasih dgn sebenanrnya saya isteri dia.tgh bc teduhan kasih.best jgk novel ni.blh beli..:D

    ReplyDelete
  9. Daku pun giler novel....nanti ingat mcm nak let go sesetengah novel tu...sbb dah penuh almari..huhu

    ReplyDelete
  10. saya suka beli kt popular je. satunya sbb ada kad blh diskaun dan lagi satunya saya takut kalau oder on9 novel tue terpenyek ke ape ke. saya nie cerewet byk kalau bab novel nie hihihihi

    ReplyDelete
  11. Bestnya.... baca jgn x baca... :D
    Ha jgn x beli teduhan kasih tau..mmg best.. Sebenarnya saya isteri dia pun best..rugi kalau x beli.. :D

    ReplyDelete
  12. tu dia... sekali borong 6 tue... hihi

    ReplyDelete
  13. banyak nya..hehe.. tahniah yea kak hadiah tu.. ^^

    ReplyDelete
  14. Malangnya bukan kaki novellah Fiza....
    Tahniah menang buku Nora Karim!

    ReplyDelete
  15. rajinnya fiza baca novel sampai 6 bijik beli../ hihii...

    ReplyDelete
  16. akak ni pun dah lama tak membeli buku

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive