NUFFNANG 3rd Cash-Out!!!

Wednesday, May 29, 2013



Alhamdulillah. Hasil rezeki dari blogging. Dah malas nak tunggu duit naik menggunung lagi. Itu pon kumpul dari bulan Oktober tahun lepas. Kita cash-out saja lah.. Cash-out untuk kali yang ketiga. Dan juga antara amount tertinggi pernah aku dapat. Sebab dapat buat Sponsored Post kan. 

Terima kasih kawan² sebab sudi bertandang kat blog suka suki aku ni. Kalau bukan sebab kunjungan dari kamu, tak kan menjadi duit banyak nih. Sayang kamu ketat². 

Note: Saham oh! saham. Aku frust nih. Jual saham pagi tadi masa naik 3.43. Sekali petang ni tadi naik 3.62...arghhhhh...frustnya. Tak per lah. Rezeki yang dah tertulis dariNYA. Bersyukur lah. Kita tunggu next tranche plak yer Fiza Rahman >_<. Alhamdulillah atas rezeki ini.  


You Might Also Like

32 komen

  1. wah rezeki tu... boleh shopping ek..

    ReplyDelete
  2. terernya ko skrng ni nok..main saham lagi. teringin gak nak main saham tapi tak reti2 smp skrng ni..

    ReplyDelete
  3. AMie, company tempat aku kerja skang ni memang bagi saham kat staff. Memang untung. Tu yang dari tak pandai trus jadi pandai ☺☺

    ReplyDelete
  4. wah..seronok dapat cashout lagi kan...

    ReplyDelete
  5. mmg terrer ni...alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  6. Salam kak fiza, macam mana nak dapat sponsored ads tuh?

    amber baru blogging 3 bulan ;(

    kawan2 kak fiza sila follow saya :)
    jom bertukar2 link ;)

    ReplyDelete
  7. ada sponsored post memang lumayan..:)

    ReplyDelete
  8. Tahniah. Aida lom pernah cash out. Takde duit!!!

    ReplyDelete
  9. tahniah..rezeki makin bertambah :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, congrats fiza..lebatnya cash out..best juga dpt sponsored post :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah. Saya sedang menunggu cek pertama

    ReplyDelete
  12. Peergh.. sponsored post masyuk betul.

    ReplyDelete
  13. SAYA PUN DAH BOLEH BUAT CASH OUT BUAT KALI KE-3.. TAPI TAKPELAH, BIARKAN DIA MENGUNUNG DULU.. :)

    ReplyDelete
  14. tahniah fiza, blog aju skrg ni susah sgt nak dpt BE, takpe sikit2 lama2 jadi bukit, wah skrg main saham pulak ye

    ReplyDelete
  15. Macamana boleh dapat sponsored entri tu Fiza.... cer cite hehe
    Wah bestnya..... teringat dulu dulu dapat share UEM hehe

    ReplyDelete
  16. Fiza, mcmana nak earn money via nuffnang?? saya punya tak naik2 dah beberapa bulan dah huhu

    ReplyDelete
  17. wahhh..murah rezeki akk..
    alhmdulillah..

    ReplyDelete
  18. wor! rezeki. kite baru sekali. hehe :)

    ReplyDelete
  19. tahniah kak!
    bestnya bila dpt sponsored post ni.
    best jugak bila dah kali ke-3 akak cashout.
    saya punya masih belum capai ratusan lagi, tunggu beranak pinak dlm tu dulu. hehehe

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum fiza...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah...moga terus dimurahkan rezeki fiza ye

    ReplyDelete
  22. Wah! Dah pernah dapat sponsor post rupanya.. Tahniah!

    ReplyDelete
  23. Tahniah.. ada juga rezeki ber blog..:)

    ReplyDelete
  24. Wow main saham sekarang ni ye....kalau dah kaya esok jangan sombong...hehe

    ReplyDelete
  25. Wah..rejeki..
    Haha..banyak tu fiza...
    Saya punya tak penah naik banyak..
    Sbb den ni tatau nak buat apa..nak iklan kan nuffnang bagai pun tak buat..hahaha..adoi...

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah
    spocnsored post tu menarik.

    cmna nk dapat tu?

    ReplyDelete
  27. ooo fiza main shm gak yer... samala.. hubby sy pun main gak

    ReplyDelete
  28. tahniah ye fiza, mmg rezeki tu

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page