Pendaftaran Tahun 1!!!

Tuesday, May 14, 2013




Alhamdulillah...selesai sudah. Daftar online dari tahun lepas lagi. Tapi baru nak gi sekolah. Last month dah pergi, tapi surat beranak original tak bawak plak. Dok mencari kat umah...tak jumpa². Last² buat baru. Tu yang pagi ni gi skolah terus sebab last week dorang dah call. 

Nampak tak nombor pendaftaran tu. Banyak nya. Harap² adalah rezeki Iman Hakimi sekolah kat situ. Lagi pon dekat dengan rumah. Kalau yang tak daftar lagi cepat² lah daftar. Kalau selangor memang daftar online jer...senang.

Note: Kejap jer anak bujang ni nak masuk darjah 1...huhuhu...



You Might Also Like

20 comments

  1. kalau sekolah dekat dgn rumah senanglah sikit kan...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fiza...dah semakin besar tu...;)

    ReplyDelete
  3. kimi dah nak masuk darjah satu dah taun depan ek...dah besor dah. ahmad ni tadika pun belom...

    ReplyDelete
  4. wah dah daftar... insyaallah :)

    ReplyDelete
  5. Dulu masa 1st time nak masuk skolah, dup dap dup dap.. Tapi maintain, nasib baik tak menangis meraung.. Huhuhu~~

    ReplyDelete
  6. dah nak sekolah kan.. sama dinalah... dah besar anak2 kan

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah settle, hakimi sebaya najiha ;)

    ReplyDelete
  8. online je.. senang kn.. lg2 lau parents bekerja nie mmg tk byk masa nk uruskn kan..

    ReplyDelete
  9. Fiza: iman bukan sebaya azri ke? lahir tahun 2008?

    ReplyDelete
  10. anak ayu pun dah daftar online tahun lepas pastu terus gi sekolah. kejap je kan nak skolah dah. dah takleh main2 dah pasni.. huhu

    ReplyDelete
  11. alamak, anak aku Husna tu xdaftar lagi..asyik lupa je..

    ReplyDelete
  12. dee daftar fifi darjah satu masa first day dia di prasekolah..kat sekolah yg sama..KL masih manual tapi boleh buat setahun awal :)

    ReplyDelete
  13. eh, biar betoi dh drjah satu.. rs mcm kecik je lg... hihi

    ReplyDelete
  14. mmg sekarang ni daftar online aje , tpi yang lecehnyer tetap kena pergi sekolah nak chop & sahkan bagai !

    ReplyDelete
  15. hehe..mesti macam2 gelagat nak masuk darjah 1 nie

    ReplyDelete
  16. tak sedar kan Fiza anak2 kejap je dah besar...:)

    ReplyDelete
  17. cepat je masa berlalu kan. skang ni dah senang, bole daftar online je

    ReplyDelete
  18. waah mesti banyak bersoping barang sekola.maklumlah darjah 1. kalau sek men mcm dah xberminat sangat dah dengan barang2 sekolah. :P

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive