SERUPA...tapi TAK SAMA - Part 1

Wednesday, May 29, 2013


Ok...mulai hari ni, aku akan paparkan foto 'SERUPA...tapi TAK SAMA'. Memandangkan idea blogging aku makin hari makin pupus. Ikut mood gamaknya. Datang hari banyak idea, banyak lah ceritanya. Datang hari idea nan hado, kita tepek gambar sajalah. Itu pon kalau rajin. Kalau boleh tak nak bagi blog sunyi sepi uols. 

Kita tengok gambar 'serupa...tapi tak sama' bahagian 1 >_<


Sama kan ☺☺. Gambar Iman Hakimi masa lahir tak banyak sebab si dia videokan. Masa tu kan femes dengan webcam. Camera pon tak der lagi masa tu. Pakai camera HP jer. Tapi tak per lah, janji ada untuk kenang-kenangan gambar aiman hakimi masa baby kan. Kita tunggu part 2 dan seterusnya pula yer.

Note: Agak busy hari ni. Nanti petang sikit daku ketuk pintu rumah kamu yer.



You Might Also Like

22 comments

  1. mmg sama...kalo izz lahir mmg ikut muka syawal dah beso

    ReplyDelete
  2. alololo comelnye... suka amik gambar gak.. penuh gambar anak2 dlm pc kat umah mahupun ofis.. :) dulu2 mmg takde camera kan.. mahal katakan... skrg ni bersepah..

    ReplyDelete
  3. ADIK BERADIK.. MEMANG NAMPAK SAMA.. :)

    ReplyDelete
  4. salam fiza...lama sudah akak tak singgah,bizi jugak diri ini..hehehe

    ReplyDelete
  5. comelnya....

    mmg sama nok...dah nama pun adik beradik kan....

    ReplyDelete
  6. kimi waktu baby semangat gak..tak sama pun rupa dorang waktu baby ni nok. tapi skrng ni samaaaa...memang sama je muka tiga2 ni..huhu

    ReplyDelete
  7. comel.. anak sy pun ada gambar masa di Labour Room lagi.. sgt teruja bila tgk..:)

    ReplyDelete
  8. Anak aku yang 3 orang tu pun sama jak rupa dorang masa baby....hehe

    ReplyDelete
  9. alolo..muka baby masa kecik biasanya lebih kurang je kan..comel..

    ReplyDelete
  10. ye la kak. muka diorg time baby lebih kurang sama la :)

    ReplyDelete
  11. Ololololo...comelnya 3 badik ni. Kecit2 nmpk debab comel. Bile dah bsr mcm skg, seme halus2 mcm maknye gak. Hehehehe....

    ReplyDelete
  12. tak boleh nak beza sebab lebih kurang sama je,lheehh

    ReplyDelete
  13. Sama..hehe nama pun adik beradik...
    Bru borak dgn hubby,web cam guna tape tu je forever leh simpan..jaman skang guna cd ke,guna video hp,corrupted,hilanggggggggg terus...seperti telah berlaku pada hp hubby ku..huwaaaaaa.........hilang gambo video semua...

    ReplyDelete
  14. Sah sah dari acuan yang sama. hihihi

    ReplyDelete
  15. hihi..ok je
    perah jangan tak perah :)

    ReplyDelete
  16. heheh ye kan fiza, kalau tgk gmbr anak2 masa baru lahir, lebih kurang je semuanya

    ReplyDelete
  17. Anak Okje pun ada Iman diawalnya

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive