ANONYMOUS oh! ANONYMOUS!!!

Friday, June 07, 2013


Tolonglah jangan semakkan lagi kotak komen aku nih. Haishhhhhh...menyusahkan betullah. Tolong...macam mana tak nak bagi komen anon ni memenuhi kotak komen yer? Kat SPAM pon berderet² komen dari anon ni...huhuhu...

Note: Kalau komen dari kawan² yang penuh, syiok lah juga membacanya kan.

You Might Also Like

27 komen

  1. Maybe kena buat comment drp yg ada google acc jekowt.

    ReplyDelete
  2. samalah fiza, kene delete sesatu gamaknya, diorg ni bawak virus ke apa

    ReplyDelete
  3. selalu sangat dapat komen mcm tu...buat semak jerk

    ReplyDelete
  4. cik anon yg komen omputeh tu ek?..

    ReplyDelete
  5. Fiza boleh 'setkan' agar komen dari anonymous tidak masuk macam yang kakcik buat di blog kakcik...

    ReplyDelete
  6. aiseh..dee tak taulah..tp u filter dulu kan sis..so, oklah..

    ReplyDelete
  7. i buat setting kat komen hanya ada akaun je bole komen. anon2 ni takleh, senang hehe

    ReplyDelete
  8. itu la anon ni xde keje agaknya kot

    ReplyDelete
  9. aku jarang2 ada ni..x femes lg..puuiiii

    ReplyDelete
  10. hmm..sudah2lah tu anonymous. kalau dia offer nak bagi duit best jugak kan. hehehe

    ReplyDelete
  11. saya ada 4317 komen spam gini yang belum didelete..tak larat..heheh..kalau kita setting komen cuma untuk pengguna berdaftar ,komen gini akan terus masuk spam ..

    ReplyDelete
  12. memang spam tengah serang blogspot la skang ni kan,, spam filter pun dah tak kebal dah

    ReplyDelete
  13. Dorang anon ni macam ada musim dia kan, sekali dia datang.. haaaa penuh.

    ReplyDelete
  14. samalah fiza

    salah satu cara..tiap kali org komen,kena taip keyword tertera dulu br die leh publish nk pastikan bkn robotkan.

    tp kan..haha.sy plg suka g blog kalu komen yg trus publish.senang keje den

    ReplyDelete
  15. kalau wordpress boleh letak anti-spam plugin...kt blogspot...not sure la pula....

    ReplyDelete
  16. erkkk.... ramainya si anon. x reti la mcm mana nak banteras =(

    ReplyDelete
  17. ermm rasanya ada setting kat dashboad tuu , adik tick utk org yg ada account gmail sahaja .. haa kan .. akak buat macam tuu

    ReplyDelete
  18. ermm rasanya ada setting kat dashboad tuu , adik tick utk org yg ada account gmail sahaja .. haa kan .. akak buat macam tuu

    ReplyDelete
  19. HAHA. SAYA APPROVE JE.. LEPAS TU BALAS COMMENT, THANK 4 COMING.. :)

    ReplyDelete
  20. template - settings - posts and comments - comment - who can comment? - registered user - save settings.

    ReplyDelete
  21. tu le kan... nyusahkan jer lah.. hehe

    ReplyDelete
  22. dpt jgk ginie..tensen je jadinya

    ReplyDelete
  23. Ada jugak dapat ...biasanya iklan promosi tah pape je!

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page