Buat SUAMI, Selamat Menjawab Soalan Peperiksaan (>_<)

Tuesday, June 25, 2013



Pagi ni @ 9.00 am, si dia akan menghadapi peperiksaan. Nak tukar bidang katanya. Peperiksaan berlangsung kat GMI, Bangi. Hari ni 1st paper. Esok tambah lagi 2 paper. Seterusnya kena buat assignment. Buat suami, semoga berjaya dalam peperiksaan dan semoga urusan dipermudahkan olehNYA. Hanya doa dan sokongan yang dapat isterimu ini kirimkan dengan harapan semoga abang beroleh kejayaan. Jawab dengan tenang...relax. Jangan demam sebab terkejut nak amik peperiksaan plak yer. 


Note: Tekak dah mula rasa perit.

You Might Also Like

16 komen

  1. Alahai, comel tgk 3 beradik tu....

    Good luck utk hubby awak. Wah, exam ape tu ya? Heheheh...

    Musim jerebu ni, banyak2 minum air k? Jgn xpose diri byk sgt kat lua tau....

    ReplyDelete
  2. rajin sumai fiza.. akak juga doakan selamat Berjaya untuknya... moga tenang menjawab peperiksaan itu... dan Berjaya seperti dihajati...

    ReplyDelete
  3. Gud Luck untuk En Suami Linda semoga berjaya :-)

    ReplyDelete
  4. all the best bro..eh..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Good luck jugak utk husband fiza.

    *nama blog ni dah kena tukar la kot. Anak dah bertambah.

    ReplyDelete
  6. Exam apa tu dear? Hehe.. Anyway, all the best buat ur hubby! ^__^

    ReplyDelete
  7. Selagi masih mampu utk menjawab soalan teruskan usaha Fiza. Kakak doakan sama.

    psst: doa anak yg tak ada dosa makbul Fiza - insya-allah..

    ReplyDelete
  8. gud luck ! juga buat suami fiza ..
    dikk minum air masak banyak2 dik

    ReplyDelete
  9. rajin nya suami ko sambung belajar..

    ReplyDelete
  10. all the best abah... hehehehe

    ReplyDelete
  11. gd luck untuk en hubby tu yer !

    ReplyDelete
  12. good luck.mudahan cemerlang ya suami fiza

    ReplyDelete
  13. sokongn dri ank2 dan isteri
    in shaa allah

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page