Dasyatnya Doa IBU!!!

Monday, June 10, 2013



Alhamdulillah...akhirnya buku yang di nanti tiba juga. Terima kasih buat Kak Nora di atas hadiah yang cukup bermakna ni. Fresh from oven tu kak sebab baru sampai tadi. Buku ni ada lah hadiah dari giveaway anjuran dari blog Kak Nora. Kak nora ni rajin buat giveaway yang hadiahnya berupa sebuah buku. Rajin² lah terjah kalau ada giveaway baru. Mana tau boleh menang buku kan ☺☺☺


Ucapan dari Kak Nora. Cantik tulisan akak. Kemas jer. Tak sabar nak membaca buku nih. Untuk novel plak, aku dah start masuk membaca novel yang ketiga. Tak sabar nak habiskan. Boleh beli novel baru ☺☺. 
Ok...jom kita terjah blog kak nora. Ada promosi tupperware tu. Siapa penggemar tupperware...apa lagi. Daku pon dah mula nak terjebak dah ni...hehehe...

Note: Mood adalah sedih...sedih dengan orang yang tak beradab, kurang ajar dan tak mengenang jasa. 


You Might Also Like

17 komen

  1. salam fiza...tahniah dapat buku, cepat baca nanti bole share info ngan akak pasal kandungan buku tu,akak ni dah lama tak membaca buku

    ReplyDelete
  2. congrats Fiza..
    tengok tajuk buku tu pun dah tahu buku tu sangat baik utk kita as a mom utk panduan ;)

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH MENANG REZEKI KAT BLOG KAK NORA, ALAMAK!! SY LUPALAH NAK KONGSIKAN BUKU YG SAYA DAPAT TU.. TIPS2 DALAM TU BAIK SGT...

    ReplyDelete
  4. wah..tahniah nok...harap dpt input berguna dari buku tu...

    ReplyDelete
  5. bestnyer dapat buku ni..tok jemah ado x...kkaaaakka

    ReplyDelete
  6. pasti sebuah buku yang sangat bermanfaat utk dibaca...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... dah smpi pun... baru je nak SMS fiza tanya pasal buku tu... Dah sampai tu lega la sikit...

    Tahniah dan selamat membaca Fiza... :D

    ***fiza jgn sedih2 ya... kalau ada org yg macam fiza cakap tu... maka yang sebaiknya jauhkan diri dari dia... moga fiza dalam mood yang baik2 saja ya...

    ReplyDelete
  8. tahniah fiza, memang menarik tgk tajuk pun teringin nak tahu isinya, nnti share tau ;)

    ReplyDelete
  9. yer ar..memang tak suker jugak ngan orang yang biadab ngan mak...tak tau ker mak kite tu lah yang susah payah besar kan kite dari kite kecik dulu..besar jasa dan pengorbanan nya..*emosi

    ReplyDelete
  10. Ni yang giveaway hari tukan... rezeki awak yeh Fiza

    ReplyDelete
  11. tahniah ye...
    menarik buku nie...

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum fiza....bestnya...;)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page