I Am STRONGER..I Am FIGHTER!!!

Friday, June 14, 2013


YES...I am STRONGER!!!!


Jangan terlalu mengingati perkara yang menyakitkan hati. Nanti kamu bertambah sakit hati.

Tidak mengapa ANDAI DILUKAI, sekurang-kurangnya ia mengajar anda ERTI HIDUP. Tak mengapa ANDAI TIDAK DIHARGAI, sekurang² nya ia mengajar anda apa itu ERTI SAYANG. Tidak mengapa andai TIDAK MEMILIKI, ia menyedarkan anda bahawa masih ada PERKARA HEBAT MENANTI.

Iyer...aku masih menanti perkara hebat itu. Aku masih menanti kemunculan pelangi yang indah. Cuma untuk mendapatkan keindahan pelangi itu...hujan, kilat, angin dan ribut yang aku kena tempuhi dulu. Sebab aku tahu, semakin allah sayang kepada seseorang hambanya, semakin kuat ujian buatnya kan. Bertabahlah buat orang² yang di uji.

Salam hari jumaat semua. Penghulu segala hari. 

Note: Baju tak packing lagi ni. 

You Might Also Like

12 komen

  1. sabar fiza. pape pun harap ko bersabar ye. lagipun nak gi jenjalan tak best nanti kalo mood tak ok. enjoy okeh

    ReplyDelete
  2. betul tu kak. kdg2 dgn ujian dan dugaan tu la yg mematangkan dan menjadikan kita lbh kuat :)

    ReplyDelete
  3. salam sis..tiket murah ke legoland tu dee tak dpt nak bantu..kami staff dpt voucher..1 voucher tu boleh redeem 10 ticket maksimum..tapi kena tunjuk pass kerja lah kan..pastu redeem terus masuk..x boleh masuk hari lain..actually kami dpt harga RM65 seorang tak kira dewasa atau kanak2..voucher dh nak expired pun..30 june ni..huhu..

    apapun..dee doakan agar fiza terus tabah..insyaallah pelangi tu akan muncul juga nanti..

    ReplyDelete
  4. Knp emosi? Kan dah nak g cuti? Hrp seme ok k?

    ReplyDelete
  5. FIGHT FOR YOUR RIGHT.. YEAH.. :)

    ReplyDelete
  6. Ajaa ajaa fighting Fiza...hope tabah menempuh dugaan..

    ReplyDelete
  7. Salam jumaat...selamat bercuti2...

    ReplyDelete
  8. always be strong dear !

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page