Sarapan Apa???

Thursday, June 13, 2013


Dah sarapan semua? Sayangs² semua sarapan apa pagi ni?...ayat...hehehehe...Sarapan ku pagi adalah LAKSAM uols.


Nampak, kuah nya yang pekat...perghhhhh...memang terbaik lah. Sedap sangat. Dah kata makanan favorite kan. Maka sedaplah ditekak ku ini. Sebelum ni beli kat pasar malam. Tapi kuahnya cair sikit, but still maintain sedap. Tapi yang ni memang terbaik. Beli kat Restoran Berlauk kat seksyen 7 Bangi. Next time boleh try nasi dagang dan nasi kerabu dia plak.

Burrrpppppp...Alhamdulillah untuk rezeki pagi nih ☺☺

Note: Benci betul dengan orang yang suka buat kerja last minute. 



You Might Also Like

23 komen

  1. huwaaa sedapnya laksam Fiza..
    nway gemorning & have a great day ahead :)

    ReplyDelete
  2. kawe bekpes nasi impit+kuah kacang+rendang daging







    kenyang lalu kemengantukkan

    ReplyDelete
  3. alamak sedapnya... akak dari hari tu nak makan laksam... belum dpt lagi.. huhuh terliur...

    *hari ni masak maggi goreng je...

    ReplyDelete
  4. dee tak pernah makan..rasanya tekak mcm xleh terima..hehehe..

    ReplyDelete
  5. Salam Sis,

    Uih sedapnya laksam. Di Ipoh susah nak dapat menu macam ni. Di KL atau tempat asalnya memang banyak. Terliur tengok laksam ni sebab saya pon peminat laksam...nyumss

    ReplyDelete
  6. huhuhu nestum 3 in 1 jer...

    ReplyDelete
  7. Sy pg2 mkn roti ngn milo jer..heheh

    ReplyDelete
  8. Selamat pagi..saya makan megi goreng dengan nasi himpit pagi ni..

    Alhamdulillah...kenyang sangat

    ReplyDelete
  9. banyak gila kotttt lauk kat situ.. meriah kalau tengah hari!

    ReplyDelete
  10. sedap tu..akak mkn nasi lemak je ni

    ReplyDelete
  11. akak, laksam pun fav kita tau. aritu beli laksam kt pasar mlm, tp x abis pun. tekak tak sedap. huhuhu

    ReplyDelete
  12. rindu nak makan soto dekat kampung melayu majidee johor..memang superb soto nya..

    ReplyDelete
  13. laksam?? omgggg...nakkkk..tapi somi x bagi selalu makan sebab anginnn..kalo makan laksa2 ni berangin perut. perut sure meragam. tapi sedihnya itula makanan fav...sob sob sob

    ReplyDelete
  14. oh sama la kita. tapi saya laksam nie untuk dinner semalam. hihihi

    ReplyDelete
  15. lapar lak tgk laksam ni..tadi dah nak amik dah..last2 amik nasi..mmm

    ReplyDelete
  16. Aduh mak. Sarap best2. Sini tak de choice. Blk2 mende yg sama. Bosan.

    ReplyDelete
  17. Pagi2 tengo laksam ko..terliur lah pulak....

    ReplyDelete
  18. KA x brp gemar laksam hehehe

    ReplyDelete
  19. sdpnya
    sy jarang mkn laksam..tp sy penah mkn kt kedai ttdi jaya.memang mabele

    huwaa.tetiba tliur

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page