WW #32: Menghitung Hari!!!

Wednesday, June 12, 2013

Note: 1st time Berjimba dengan kawan² tanpa anak²...huhuhuhu...sedih sebab anak² kena tinggal.

You Might Also Like

15 komen

  1. sesekali berjimba tanpa anak² tak salah ehehehee

    rindu mmglah rinduuuu..spore tak jauh pun, leh call hari²

    have fun!

    ReplyDelete
  2. menunggu hari untuk bercuti..seronoknya...

    ReplyDelete
  3. selamat menghitung hari yaa..jgn lupa jemah kat sini..kakakkakak

    ReplyDelete
  4. mesti xsabar nak balik umah n jumpa anak2 kannnn...hehe..

    ReplyDelete
  5. jangan lupa review.. nnt tolong survey harga t-shirt uss & FM.. nak convert duit sesiap. hikhikhik!

    ReplyDelete
  6. Waaa best!!!!
    Anak2 kene tggl mesti ada ole2 punye tu :)

    ReplyDelete
  7. Hamboiii! Syok nih! Nak amek gaklah widget ni...

    ReplyDelete
  8. wahhhh..bercuti sakan akak kita ni nnt. xpelah kak, kdg2 kita perlu masa utk diri sendiri juga.

    ReplyDelete
  9. selamat berjimba2 nok...ala takpela, kejap je pun ko gi kan..

    ReplyDelete
  10. bestnya nok!! tak sabar nak tgk gambar2...

    ReplyDelete
  11. Kalau jalan2 dgn kawan2 hati tu rasa sedih jekan. Kalau anak2 tak berapa nak faham lagi ok tapi kalau dah besar nanti mcm2 pulak ayat power yg keluar. Besr ke kecik ke rindu tetap rindukan?

    ReplyDelete
  12. wahh..siap wat countdown lagi tue..

    ReplyDelete
  13. tak pe... ibu boleh kenal2 dulu tempat tu... so next time bawa anak2 dah tau dah... ^_^ moga selamat pergi dan balik ya...

    ReplyDelete
  14. sy lg sedih..da 4taun tak bjimba sorg2 atau dgn kawan2 sbb ank tak sape jaga
    hehehe

    tbalik okey perasan kita.keke

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page