7 JULY 2013 - Sanah Helwa Ya FIZA RAHMAN!!!

Monday, July 08, 2013



Hari ini, 7 July 2013 bersamaan 28 Syaaban 1434. Bertambah lagi usia ku. Selamat tambah umur buat diri sendiri. Yang ke berapa? Ok lah...tak nak rahsia² lagi lah.

7 JULY 1979 - 7 JULY 2013

Silalah kira sendiri...hehehe...Amacam...gambar dalam tu nampak macam usia sebenar tak? ☺☺☺. Kalau ada yang aku bahasakan kakak even usia lebih kurang jer, maaf lah yer. Tapi kalau adik² yang membahasakan kakak kat aku, mak suka noks. Nampak muda remaja gitu....ahaks..Tapi kalau setakat beza umur 2-3 tahun tu nak panggil daku kakak, tak payahlah. Aku kan ferasan muda.

Ok lah. Ucapan buat diri sendiri. Alhamdulillah...masih diberikan peluang dariNYA untuk bernafas lagi dimuka bumi ini. Semoga dipanjang kan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik. Semoga diberkati hidup didunia dan diakhirat. in sha allah. Dan yang paling penting...semoga aku terus diberi kekuatan dan semangat yang tinggi dalam menempuh dugaan dan cabaran dariMU ya! allah. Syukur kerana diberi peluang merasa nikmat bahagia walaupon dugaan datang bertimpa²...Syukur kerana dikelilingi orang² tersayang sebagai penguat semangat dalam menghadapi ujianMU. Terutama sekali dengan kehadiran anak² sebagai kekuatan yang tiada tandingannya. 

Note: Alhamdulillah...dalam usia skarang ni, aku sudah punya 3 anak. Doaku sentiasa mengiringi sahabat² yang masih belum merasa nikmat itu. In shaa allah...masa itu akan tiba juga nanti. Yang pentiing jangan putus untuk berdoa dan jangan putus asa.




You Might Also Like

65 komen

  1. happy birthday again.
    ooo diriku hanya muda setahun. ;)
    happy birthday kakak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setahun je muda yati. SIla jgn panggil kakak yer...hehehe. Thanks for the wish.

      Delete
  2. Hepi bday!
    Alamak, kene pggl kakak ni beza tu 79 ngan 82 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks nas. Alaaa...beza 3 tahun jer. Tak yah lah nak berkakak sangat ☺☺

      Delete
  3. allah selamatkan kamu kak fiza hihihi, semoga pjg umur n murah rezeki ;), nampak muda je kak fiza ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni lagi sorang. Jgn lah panggil kakak...hahaha...Thanks aju ☺☺

      Delete
  4. selamat hari lahir ^_^ semoga panjang umur dan mura rezeki selalu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...in shaa allah. Mekasih Diya Hanun ☺

      Delete
  5. Selamat hari lahir fiza.semoga pnjng umur,murah rezki selalu

    Nampak mudada lg tu fiza..hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auwwww...nampak muda yer...saya suka...hehehe...Thank adrianna syaz ☺

      Delete
  6. happy bzday fiza..!!

    moga kebahagiaan sentiasa jadi milik fiza :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...in shaa allah. Mekasih ina ☺

      Delete
  7. HAPPY BIRTHDAY KAK FIZA.. :)

    ReplyDelete
  8. happy birthday kakak yg nmpk muda sweet 20 gitu..ahaks

    ReplyDelete
  9. salam Fiza...

    selamat ulang tahun...moga sihat & ceria sokmo...

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday...semoga pjg umo & bertambah rezeki ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...in shaa allah. Mekasih Nico nabiela ☺

      Delete
  11. Happy bday! Haih! Sapelah yg pgl awak kakak tu eh? Hahahaha! X mcm lgsg. Org igt budak skolah g ade. Heheheheh....

    Moga dipanjangkan umur, dimurahkan lebih lg rezeki dan stay happy dgn family ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah fara. Tak patut kan sebab kita nampak muda dari usia...hahaha...

      AMin...in shaa allah. Thanks fara for the wish ☺☺

      Delete
  12. slmt hari lahir dear..10 thun tua dari ayu..tp akak kecik molek ja.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih ayu. Akak memang spesis petite ☺☺

      Delete
  13. Selamat ulangthaun kelahiran Fiza. Moga terus mendapat limpahan kebahgiaan..

    ReplyDelete
  14. akak kena menanam juga. seronok tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak der tanah lah bro, acaner nak menanam ☺

      Delete
  15. Selamat Hari Lahir Fiza !!! rupanya kita seumur...hehe

    ReplyDelete
  16. happy birthday moga panjang umur murah rezeki & heppi selalu k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih lizz. Amin...in shaa allah ☺☺

      Delete
  17. opss...ingat kita sebaya..saya muda 3 tahun.takpekan tak panggil kak fiza?

    hehe...fiza betul2 awet muda..
    hepi besday fiza..moga panjang umur murah rezki..

    hehe..chumel gambo tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa ash...anggap lah kita sebaya. Sangat di alu-alukan klo tak panggil kakak...hehehe...

      Nampak awet muda mungkin sbb petite kot. Thanks for the wish ashra ☺☺

      Delete
  18. selamat ulang tahun doa utk mu semoga bahagia bawa ke syurga, saya muda setahun je dari u.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih Imie fatiema. Amin...in shaa allah ☺☺

      Beza setahun jer, tak banyak...hehehe...

      Delete
  19. selamat ulangtahun dik !
    ceriaaa pic ngan kartun tuu , jelesss ekeke

    semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki tau !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih kak Ieda. Jgn jeles kak. Mana tau rejeki akk ke sana plak nanti.

      Amin...in shaa alla. Thanks for the wish kak ☺☺

      Delete
  20. happy belated birthday yer.. muda tu dari KA hehehe... moga kelak sejahtera & bahagia selamanyer yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...in shaa allah. Thanks kak ☺

      Delete
  21. selamat hari lahir fiza, muga murah rejeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...in shaa allah. Thanks kak Tihara ☺

      Delete
  22. Selamat hari jadi yer...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu...amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih Papa Mifz. Amin...in shaa allah ☺

      Delete
  23. selamat hari lahir kawan ku...

    semoga ko terus diberikan kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia dgn anak2 tersayang...

    sayang ko!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks wahida. Sayang ko juga. MEkasih sebab sudi menadah telinga utk aku.

      Amin...in shaa allah ☺☺

      Delete
  24. selamat hari lahir fiza! ohh... baru tau fiza sebaya dgn en suami izan rupanya.

    mudah-mudahan Allah terus merahmati dirimu, diberikan kesihatan yg terbaik dan sentiasa bahagia bersama insan2 tersayang...

    #lambat pulak sampai sini hari ni, dah like kat ig je tadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for the wish izan. Amin...in shaa allah ☺☺

      Delete
  25. alhamdulillah...semoga sentiasa diberkati...... selamat hari lahir sis......

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah...semoga rezekimu bertambah lagi...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...in shaa allah. Mekasih Kancil 8349 ☺

      Delete
  27. Alhamdulillah semakin muda & semakin comel nampaknya Fiza...
    btw Happy Belated Birthday Fiza.. semoga sentiasa dirahmati, dimurahkan rejeki & happy selalu baru lah nampak young & younger hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auwwww...kembang setaman ni zaza ☺☺

      Amin...in shaa allah. Zaza pon apa kurangnya. Hot mommy gitew ☺☺

      Delete
  28. hepy besday fiza...

    terlambat sudah akak baru nak ucapkan,
    apapun moga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki & semoga terus berbahagia ye...

    apapun akak tetap tua dr fiza...hehehe

    ReplyDelete
  29. Hepy Bezday Fiza..... alah muda banget tu hehe

    ReplyDelete
  30. selamat hari lahir fiza.. tak sangka bulan 7 jugak. nina 4 aribulan aritu. sori lambat wish

    ReplyDelete
  31. Happy belated birthday Fiza..
    moga sentiasa diberkati Allah..amin! :)

    ReplyDelete
  32. hepi beday Fiza..semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki ya..:)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page