BABY & RAYA EXPO 2013!!!

Friday, July 19, 2013



VENUE: DEWAN TUN RAZAK 3, PWTC
DATE: 27TH - 28TH JULY 2013 (SATURDAY & SUNDAY)
TIME: 10.00 AM - 10.00 PM 

SELEBRITI: 

IRMA HASMIE. DYNAS MOKHTAR. YATT HAMZAH. MAWI EKIN. SYURA MASTERCHEF. SITI NORDIANA. RAZLAN KRISTAL. HELIZA HELMI. DIANA AMIR. KUMPULAN SAUJANA. ASHRAF MUSLIM. RAY ERA.

Note: Pada yang belum shopping baju raya anak² tu, bolehlah terjah kat PWTC ni. 



You Might Also Like

15 komen

  1. xberkesempatan lagi untuk beli baju anak-anak nie

    ReplyDelete
  2. Wah! Menarik nih.. Mereka yang ada anak elok sangatlah gi cuci2 mata kat ekspo ni.. =)

    ReplyDelete
  3. BAJU ANAK-ANAK BIASANYA SAYA MINTA ISTERI URUSKAN SAJA..

    ReplyDelete
  4. wah.. macam menarik ni.. pergh

    ReplyDelete
  5. Best la bagi mereka yg berdekatan. Tapi.. Fiza dah shopping dah beli baju raya Ali. Hikhik...

    ReplyDelete
  6. wah best ni... mesti byk pilihan

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum fiza...seronoknya kalau dpt pi baby fair ni...:)

    ReplyDelete
  8. best jugak eh, tapi jauh fiza

    ReplyDelete
  9. wahh..ni lagi menarik ni. sambil berbelanja leh jumpa artis sekali

    ReplyDelete
  10. Dah tak de baby....so tak yah le nak menyesakkan kat sanan tu hehe

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page