Circle of Life...

Tuesday, July 02, 2013



Kitaran Kehidupan..penuh dgn seribu keajaiban. Bermula dgn kelahiran, membesar, menjadi remaja, belajar erti nilai kehidupan, bertukar dewasa, menjadi tua, menilai setiap detik yg dilalui sebelum akhirnya kembali kepada Pencipta-Nya.

Source: [SINI]

Note: Tak update lagi citer USS trip...haishhhhh...mood ke laut lah pulok.




You Might Also Like

13 comments

  1. Kan.
    sob2 ..kita pun telah lalui kitaran 30an
    =')

    ReplyDelete
  2. MEMANG BENAR KEHIDUPAN KITA INI SEPERTI BERPUSING..

    ReplyDelete
  3. itulah kehidupan... skrg anak2 tgh nak membesar, maksudnya kita pun makin tua. dan bila lihat mak sendiri yg makin dimamah usia... tiba2 diri sendiri jadi sebak.

    ReplyDelete
  4. sekejap masa berlalu kan fiza, kita semakin dekt denganNya

    ReplyDelete
  5. setuju sgt dgn gmbr tu..

    cpt lah hapdet nk tgk apa brg yg berjaya di beli kt sna..hehe

    ReplyDelete
  6. sungguh meaningdul ,jangan jadi cm gini

    ReplyDelete
  7. emm sungguh meaningdul, sesungguh itulah hidup , yang hidup pasti akan mati dan tak kira umurnya

    ReplyDelete
  8. Betul tu Fiza....hidup umpama roda....

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive