Dating dengan BLOGGER yang juga FM Collector!!!

Thursday, July 04, 2013


Dating dengan blogger lagi uols. Alhamdulillah...selepas beberapa tahun berhubung dan berkenalan hanya di alam maya @ blog. Kali ni berkesempatan untuk bersua muka dan berlaga pipi...ahaks...Beliau juga adalah seorang pengumpul Fridge Magnet tegar. Ni salah satu sebab yang menemukan kami. Aku dah terjabak ko dengan Fridge Magnet ni. Siapakah dia???

Supermom in action ☺

Siapa lagi kalau buka IZAN @ CIKMOT. Jumpanya nya 21 June 13 @ jumaat last month. Rehat lama kan. Baru berkesempatan nak buat entry. Dating kat Wong Solo, Bangi. 1st time aku makan kat WS tu. Sedap lah. Rasanya lagi sedap dari Ayam Penyet. Ok...dah lari citer. Weols jumpa pon sebab nak bagi Fridge Magnet. Bertukar² FM gamaknya.


Ini lah FM nya. Yang kebaya, Penang ngan Melaka tu aku beli. Yang Pangkor, Lake Toba ngan Button FM tu Izan bagi. FM button tu gambar raya Izan and family. Kiranya ganti kad raya lah. Jaman dah moden kan. Bagi FM sudah. Kreatif kan. Mekasih banyak² izan sebab sudi bagi 3 ketul FM tu. Awal² lagi aku dah dapat FM raya ☺☺. Banyak dah koleksi FM si izan ni. Meh tengok kat [SINI]. Nanti kita ngedate lagi yer.


Yang ni plak hasil borongan kat Universal Studio Singapore. Cute kan. Sebab aku suka cartoon Sesame Street. Rambang mata wei nengok lambakan FM kat sana. Rasa macam nak borong setiap character. 

Note: Bila dah terjebak tu kan...biasalah...asyik nak menambah koleksi jer kerjanya.







You Might Also Like

29 komen

  1. waa...bestla ko boleh bertukar2..

    ReplyDelete
  2. Hee nanti bila FM dah banyak boleh buat entry FM Collection pulak yer Fiza ;)

    ReplyDelete
  3. hahaha, dah namanya terjebak kan...jaga jaga cik salmah...bahye wooo

    ReplyDelete
  4. amboi seronoknyer bertukar2 fm lagi tu yer

    ReplyDelete
  5. sedih..satu pon tk beli FM elmo masa pegi haitu..ralat betui..

    ReplyDelete
  6. Selamat menambah koleksi, uols!
    X lama lagi banyak cm kak izan la tu nnt :)

    ReplyDelete
  7. Wuu..byknya Fm..saya ada fm yg sya beli kat cameron highlnd je..hehehe..nanti leh la Join2 segmen yg bg Fm free ni.. :D

    ReplyDelete
  8. Tak aci. Jumpa Izan. Sy peminat die tau. Hahahahah!

    ReplyDelete
  9. wahhh..berdating ngan blogger? bestnya!!! bila nk dating ngan saya pulak. hehehehe

    cute la fm elmo tu :)

    ReplyDelete
  10. seronok jumpa rakan blogger kan kak

    ReplyDelete
  11. wahh bestnya
    akk pun pernah dpt FM dari cik mot nie .. dia sgt baik ! ;)

    dik bila kita ngedate lak ekke

    ReplyDelete
  12. WOW.. COLLECTOR FRIGDE MAGNET TU.. TERBAIK.

    ReplyDelete
  13. Dulu org kumpul setem. skrg kumpul fm. Maju.

    ReplyDelete
  14. wahhh cantik2nya fm tu semua, bestnya dot jumpa blogger yg sama hobinya ;)

    ReplyDelete
  15. sama-sama minat kumpul FM.haha. mak saya suka kumpul. penuh kat peti ais ni kerja dia.hahaha

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum fiza...betul tu kalau dah terjebak mesti nak tambah koleksi je...:)

    ReplyDelete
  17. boleh ler jadi geng ngan remy....FM sampai dah takde tempat nak letak......he3

    ReplyDelete
  18. Saya pon suker kumpul fm jugak....:)

    ReplyDelete
  19. Bestnya. Cantik cantik. Keje kat uem kat mana tu? Kl sentral ke?

    ReplyDelete
  20. ehh utk sy ke fm sesame tu hehehehehe cute miutnya

    ReplyDelete
  21. sis, cantik la FM baju kebaya tu..takat ni zee blom minat lagi nak kumpul FM..esok lusa tak tau la..kot terjebak jugak..;p

    ReplyDelete
  22. saya ada dua kotak kasut yg penuh dengan FM termasuk peti ais yg depan dan tepi2nya dah penuh dgn FM..tu belum dgn kat CPU ofis smpi dah takde tempat nak letak..jom tukar2 FM ngan saya...bagitau apa yg takde lagi..i bet u takde FM KL..hahaha..kalau salah..saya belanja 1 FM..kuikuikui..

    ReplyDelete
  23. saya pun dah terjebak sikit2 kmpul FMtp belum ada peti ais sndiri, so slow2 dulu la..hehe
    letak kat petiais umh ni ada je yang usik2..

    ReplyDelete
  24. kita bila nak jumpa ni?hehehe

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page