Kelulusan Penempatan Murid Tahun 1

Tuesday, July 23, 2013



Alhamdulillah...lega rasanya bila dah dapat surat kelulusan penempatan untuk tahun 2013. Risau juga takut tak dapat sebab daftarnya last minute. Nombor giliran pon banyak [SINI]. Nasib tergerak hati nak check peti surat. Selalu check tak der plak surat dari skolah. Tu yang malas. Sekali check last week ada plak. Dah sminggu dapat rupanya. 

Tapi kan, kad IMUNISASI Iman Hakim tu haku dah lupa kat mana letaknya. Harus selongkar satu rumah jawabnya ni. Harap² jumpa lah kad tu. Hurmmmmm...macam tak percaya jer aku dah ada anak yang nak masuk darjah 1 tahun depan. How time flies (^_^)

Uols dah check ker? Untuk selangor boleh check kat website JABATAN PELAJARAN NEGERI SELANGOR. Klik dekat semakan status permohonan. Kalau yang masih belum dapat surat tu, bley check kat website juga. 

Note: Buat pertama kalinya aku tak bangun sahur. Sedar² dah pukul 6.00 pagi...huwaaaaaa...Bertahan lah wahai diri. 

Extra Note: Hari ni berbuka puasa kat Marriot, Putrajaya. Terbayang sudah Kambing Panggang...ahaks...




You Might Also Like

19 komen

  1. Anak kakak setiap seorg ada satu file khas dari mula pregnant, chekc-up, born-cert-ic dan apa semua berkaitan dgnnya kakak simpan bersama sijil-sijil mereka. Senang kalau nak cari.

    ReplyDelete
  2. bagus jugak klu sekolah dekat ngan rumah kan fiza...

    ReplyDelete
  3. salam sis,

    Sy update dah resepi roti daging tu :)

    http://lebahmerahjambu.blogspot.com/2013/07/roti-lapis-daging-berkeju.html

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari pcl, selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  5. Mama pernah mengalami kesukaran tau nak daftar anak darjah satu dulu.. bila dah dpt.. tgk2 surat offer dpt sekolah utk anak2 oku.. mesti ada silap masa isi borang.. jauh lak sekolah tuh.. kena gi sek tuh utk tukar sekolah.. tgk2 gi sek tuh ada pegawai (sebelum tuh minta tolong kakitangan sek yg nak masuk tolong buat tp kakitangan sek kata xleh buat.. kena gi sendiri.. tgk2 smpi sana dah bertukar sekolah dah.. lg jauh tau sek tuh.. nak kena gi sek tuh jugak.. aduhai.. seksa satu hari berulang alik 3-4 sekolah.. penat sungguh.. huhu

    ReplyDelete
  6. Hee rezeki dah dapat penempatan di tahun 1 utk anak Fiza..
    Kad imunisasi tu kalau dah tak ada, Fiza boleh mintak copy atau mintak balik kat klinik yg dulu tu utk dorang buat copy semula

    ReplyDelete
  7. fuyooo buka kat tempat best ni....

    ReplyDelete
  8. Tak sedar kan anak dah nak masuk sekolah....Shumi tahun depan nak masuk darjah 2 dah...

    Wahhh bestnya, selamat berbuka dengan kambing panggang........!!

    ReplyDelete
  9. Walla bestnyer buka puasa hari ni.. sekejap je anak dah besar yer fiza

    ReplyDelete
  10. DAH BERSEKOLAH ANAKNYA TAHUN DEPAN YE..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..masuk tahun satu dah anak Fiza.

    ReplyDelete
  12. mudah kalau boleh cek macam nie secara online ..
    x cek lak utk pahang ada dok huhu

    ReplyDelete
  13. wah!!!!kambing panggang...hehehehe...besh!!!!!sy pon slalu terlajak sahur....huhuhuhh!!!

    ReplyDelete
  14. Ooo sekolah hantar Surat ye fiza? saya xdpt pulak lg Surat tu... ish debor lak rasa anak nak naik sekolah...

    ReplyDelete
  15. anak akak dh masuk drjah satu...cepatnya rasa masa berlalu kan...jap jer dh besar...

    ReplyDelete
  16. lega da dapatkan..
    bila anak da sekolah rendah,anak pertama lagi,banyak nak kena belajar kan..kena amik tau benyak benda,ye tak?

    hehe....yezza..ada durian tak?dulu time kitaorang buka kat marriot...ada durian kat luar.hubby ku duk amik musang king you....

    ReplyDelete
  17. ALhamdulilah. takde la jauh sgt kan nak anta dia nanti

    ReplyDelete
  18. jelesnya...berbuka kambing panggang hihihi

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page