Pesan Ustaz Azhar Idrus!!!

Friday, July 12, 2013



Betul tu. Aku pon tak terkecuali juga. Bila bulan posa ni, mata terasa sangat lah berat. Rasa macam nak letak duit syiling 50 sen kat mata tu. Especially lepas berbuka dan lepas sahur. Sebab tu kalau lepas sahur aku tak suka tido balik. Time office hour jangan cakap lah...setiap minit asyik nak menguap jer kerjanya.

Note: Jangan lupa sertai Projek Iqra' tu yer. Kesian mereka. Tak mampu nak beli keperluan untuk raya. 




You Might Also Like

29 komen

  1. Yelah. Sy klu time pas sahur tu, gagah g. Tapi malam tu. pas kul 9 je, dah terus tersembam atas katil. Mcm ne tu?

    ReplyDelete
  2. samalah.... mengantuk semedang ...

    ReplyDelete
  3. As salam Fiza...

    Time ni lah mata kita ni buat hal...lepas bbuka terus layu dan kuyu..kalau di pejabat lagilah umpama macam boleh masuk bantal dah mulut tu menguap..hihihih..sepanjang aje mengantuknya...hihihihi DUGAAN

    ReplyDelete
  4. setuju jugak tu fiza...sama-sama kita gandakan pahala di bulan puasa..

    ReplyDelete
  5. Samalah kita fiza.lg tgh ngandung..mata kuyu je.hehe.. ;p mudahan kita mampu mgejar pahala gandaan bln ramadan.insyaallah

    ReplyDelete
  6. haha lepas subuh mmg i sambung tido. penat la.. pastu dah bangun sibuk uruskan umah, anak2, nak nak bulan puasa is sgt sibuk nak prepare buka sahur kan.

    ReplyDelete
  7. setakat ni baru dapat terawikh sekali je kat surau, mmg pun izan, mata bagai di gam-gam pas buka tu hehehe

    ReplyDelete
  8. hehehe betullah fiza bulan posa ni mengantuk tu lebih !

    ReplyDelete
  9. tu laa.. moon pon sama gak.. tp moon tetap tdo gak lepas sahur.. sbb nnt tme drive g keje..x laa mengantok sgt... cuma set alarm tu banyak2 supaya tak terlajak tdo...

    ReplyDelete
  10. dulu masa takde Luth, tido gak lepas sahur. Skrg dah takleh. Ada byk tugas yang perlu diselesaikan sebelum masuk keja. itu baru anak sorang. Kalo anak 3 tak tau la.

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan Mubarak Fiza.. suami Che Mid keje di KL, berulang dari Klang.. memang mengantuk sangat katanya.. sampai tak mau bangun sahur sbb takut tak cukup tidur. Skrg ni, time sahur, che mid bawa air kosong dgn kurma 2 biji masuk ke bilik utk dia sahur..wah, mcm room servis pulak kan..!

    ReplyDelete
  12. Tadarus = Tidoterus

    lawak lah...hehe

    ReplyDelete
  13. Mieza masih lagi tengah bendera merah.. So segar as usual lagi la 3 hari ni.. Dah start puasa nanti tak taulah cemana gaya.. Adakah boleh join menguap sekali? Harapnya tak lah.. =)

    ReplyDelete
  14. Btul tuh kak..smela kite.. peringatan utk diri sndri n sume

    ReplyDelete
  15. betul tue lepas sahur xleh tido terus nt terlajak subuh huuuu

    ReplyDelete
  16. tau takpe. saya pun lebih kurang je. memang banyak la tidur terutamanya hujung minggu. hmmm

    ReplyDelete
  17. tadarus dan tidoterus..hahaha kelakar betul..ktia kalo hri keje tkde nya nktido trus..terus siap2 bekal anak dan siap2 diri plk nk gi keje..tkdan nk dduk apatah lagi tido

    ReplyDelete
  18. hahahaha. terkena tepat kat batang hidung..hehehe

    ReplyDelete
  19. betul, lepas berbuka je mulalah mata jadi kuyu.. tak boleh nak ikut sangat mata tu.. kena lawan balik.. :)

    ReplyDelete
  20. time kul 830 -900am tue..waktu puncak tue..ngantuk sguhh

    ReplyDelete
  21. mmg tak boleh tidur pun pas sahur fiza. nanti karang ada yg tak pegi sekolah kat sini.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page