Cerita Open House Raya - Open House Dirumah BLOGGER

Thursday, August 29, 2013


Izz dan Qhalif

Berpandukan pada gambarajah di atas. Anak blogger siapakah ini? #Macamsoalanperiksaplak Cepat teka...cepat teka...Tapi tak der hadiah lah...hehehe...Ini IZZ anak SUE @ SYAWALSIMSONS.

Dapat jemputan dari my online buddy...BLOG, FB dan IG. Siapa lagi kalau bukan Sue @ Syawalsimpsons. Ibu Izz dan Syawal. Finally...dapat juga bersua muka. Selalu berhubung di alam maya jer. Seronok beborak dengan sue yang peramah. Si syawal agak pemalu sikit. Si izz ni peramah. Memang ada iras Aqilah, anak Ina @ Intan Berlian ☺☺

Me dan sue

Dasar blogger kan. Tak sah kalau tak bergambar. Thanks for inviting Sue. Sorry kalau buat tuan rumah kelam kabut. Jangan tak tau, aku orang terawal yang sampai. Sedap soto. 2 kali tambah tu. Nak tambah lebih² malu plak. Tak padan dengan kecik, tapi kuat makan...hahaha...Pandai husband sue masak. Puding Oreo tu pon sedap. Banyak juga aku bedal.

Disebabkan datang awal. Tak sempat nak bersua muka dengan Nad MamaZN ngan Mrs Fiza...huhuhu...Tak der rezeki nak berjumpa.

Note: Dapat invitation dari Edelman. Event kat MV. Rasa macam nak pergi ☺☺





You Might Also Like

17 comments

  1. TQ datang,,insyallah minggu ni egat nak terjah jugak...nnt jemah roger yee

    ReplyDelete
  2. aku dah tak rasa suasana raya atau rumah terbuka noks sejak MIL masuk sepital...

    ReplyDelete
  3. SERONOKLAH DAPAT BERAYA RUMAH RAKAN BLOGGER KAN../ :)

    ReplyDelete
  4. excited kan dpt jmpa kawan2 blogger.. sll ramah dlm alam maya je.. sekali jmpa trus rasa mcm dah lama kenal..

    ReplyDelete
  5. ooo kira fiza pembuka la aritu ek.. hihii

    eh, yeke sama.. ada jodoh nk berbesan ke.. muahahhahaa

    ReplyDelete
  6. kalau aku dekat ngan umah ko..msti aku jmput ko jugak ..:)

    ReplyDelete
  7. comel2 nya dak2 kecik ni semua..
    best kan dapat gather dengan kawan2 blog :)

    ReplyDelete
  8. Bestnya korang nok.....boleh jumpa blogger yang lain...huhu
    #budget sedih ni..hehe

    ReplyDelete
  9. Open house lagi yeh Fiza....okje pun suka soto!

    ReplyDelete
  10. seronoknyer anak & mak sama naik tu ! hehehe

    ReplyDelete
  11. hewhew.. kami antara org last yg pegi..haha

    hri sabtu ni open house di seksyen 4 tmbhn..leh ar sggah rumah akk beraya..ngeeee

    ReplyDelete
  12. Seronok u guys dapat jumpa beraya, wish I can join the gathering sometimes... bila tak tau hihi.

    ReplyDelete
  13. seronok tgk u ols...
    kita bila lagi?

    wahh..qhalif..hepi dapat jumpa kawan2 ye..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive