Duit Den Botingkek-tingkek, Thank You NUFFNANG!!!

Tuesday, August 27, 2013


Nyanyi cepat...Waghih, duek den botingkek-tingkek dapat BE berderet²...hehehe...


Alhamdulillah...dapat rezeki dibulan Syawal dan Ramadhan. Ada 6 BE yang tengah running. Memang betingkek². Kita tengok plak nanti duek nyo botingkek² tak...hehehe...Antaranya:




Kali ni tak nak cashout dulu. Nak kumpul duit bebanyak. Iyo lah tu kan...ahaks...Kawan², kalau nak tau lebih lanjut pasal iklan² tu, ringan² kan lah tangan tu yer. Mekasih ☺☺

Note: Bila nuffnang nak bagi Advertorial Post ni...huhuhu...




You Might Also Like

27 comments

  1. Tahniah. Wah.. kemain meriah blog nie dengan CPUV

    ReplyDelete
  2. BEstnyaaaaaaaaaaaaaaaa..TAHNIAH!

    ReplyDelete
  3. wah..congrats..memang bertingkek tingkek tu.. :-)

    ReplyDelete
  4. wahhhh kalau dah bertingkek2 tu buleh lah belanja makannnn hehehe

    ReplyDelete
  5. fuhyooooo...banyak tu...tahniah noks...

    ReplyDelete
  6. Bestnya rezeki nuffnang...alhamdulilah tahniah

    ReplyDelete
  7. same la...dpt byk gak BE kali ni...tp amountnya sen-sen je la sb jarang update..hehe...

    ReplyDelete
  8. Bertingkat2 tu...hehe

    #done klik2

    ReplyDelete
  9. sekali je cash out nuffy. almaklumlah blog xpemes haha

    ReplyDelete
  10. Harap-harap duitnya pun bertingkek-tingkeklah Fiza:)

    ReplyDelete
  11. bNYAK PULAK BE TENGAH2 TAHUN NI KAN..TAHUN LEPAS SLOW JE NUFF NAK BAGI BE..

    ReplyDelete
  12. wahhh byknya bertingkek2 fiza heheheheh, tahniah!!!

    ReplyDelete
  13. Huih! Memang betul2 betingkek2 nih.. Tahniah Fiza! Mieza skang duk cbuk dgn Blogbuster campaign jer.. Earning boleh tahan masyuk.. Nak harap dapat CPUV ni entah bile la baru leh dapat.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  14. banyaknya BE sis. nak tips sikit. hehe

    ReplyDelete
  15. ambooiiii.. amboiii... syiokkkkknyer... nnt der masa kita lunch sama2 lehler akak belajar ngan fiza nak bagi akaknyer bertingket22222

    ReplyDelete
  16. samalah kita, yg peliknyer waktu aktif sgt2 dulu krg BE, skang ni kurg masa utk blog, lepas satu satu BE yang singgah ! apapun tahniah yer

    ReplyDelete
  17. Byk yg tgh running tuh kak..memg bertingkek2 la

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah.. murah rezeki..

    *saya nak klik, satu pun xda..

    ReplyDelete
  19. nice... good job
    lets visit my blog
    http://khaiblogzz.blogspot.com

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive