SALAM AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN

Friday, August 16, 2013


Sticky post until 13th August 2013. Scroll down untuk entry baru.


Assalamu'alaikum semua. 

Tinggal beberapa hari saja lagi Bulan Ramadhan akan melabuhkan tirainya. Hari ini adalah hari terakhir saya bekerja sebelum cuti seminggu. Memandangkan hari ni mungkin dah ramai yang mula bercuti, di kesempatan ini...saya dan keluaga ingin mengucapkan 'Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin kepada semua Kawan², Followers, Bloggers, Anon dan Silent Reader yang sudi berkunjung ke blog yang tak seberapa nih. Kedatangan anda semua amat² saya hargai. Ampun dan maaf di pinta jika ada salah dan silap, terkurang ajar atau terkasar bahasa sepanjang saya berblog ni.

Kepada mereka yang akan pulang berhari raya di kampung halaman...pastikan kenderaan anda berada dalam keadaan selamat dan sempurna sebelum memulakan perjalanan. berhati² di jalan raya. Semoga perjalanan anda dipermudahkan olehNYA dan Semoga anda selamat sampai ke destinasi. Akhir kata....semoga Lebaran ini di sambut dengan penuh Kegembiraan :-)

Note: Raya tahun ni takkan sama dengan raya tahun sebelumnya :-(




You Might Also Like

28 comments

  1. selamat hai raya.. maaf zahir & batin...

    ReplyDelete
  2. ermmm selamat bercuti & Selamat Berhari Raya Fiza..
    nanti balik kampung berhati2 yer. ;)

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri fiza, maaf salah silap bicara, semoga gembira di hari raya, moga amalan dan ibadah kita di bulan ramadhan al mubarak ni diterima oleh NYA, ameen

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya..maaf zahir dan batin....jemah start cuti selasa depan

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya kak..ampun maaf zahir batin andai selama kenal di alam maya ada mengguris hati atau apa jua kesalahn ye..

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya maaf zahir batin, teringat masa bekerja dulu.. last working day, wah bukan main ke hulu ke hilir bersalaman dan bermaafan. Kuih raya rancak bertukar tangan..yang non muslim pun ikut sama ghairah nak bercuti dan saling mengucapkan 'save journey'.. emm.. nice memories..

    ReplyDelete
  7. Selamat HAari Raya Fiza Sekeluarga ...semoga hari raya kali ini disambut dengan penuh keceriaan di samping keluarga tercinta...dan selamat memandu ye...

    Ampun maaf jika ada tersalah dan terkasar bahasa selama ini ye...

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya juga yer fiza, maaf zahir & batin !

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya & maaf zahir batin..harap lebaran kali ini lebih bermakna buat sis sekeluarga..

    ReplyDelete
  10. jangan bersedih.. nikmati hari raya ni :)

    selamat hari raya.. maaf zahir dan batin ye :)

    ReplyDelete
  11. salam lebaran fiza, ampunkan silap dan salah ye, 0-0 ;), semoga selamat perjalanan pergi dan pulang

    ReplyDelete
  12. SELAMAT HARI RAYA FIZA.. MAAF ZAHIR DAN BATIN.. :)

    ReplyDelete
  13. selamt hari raya fiza..maaf zahir batin..awat fiza kata raya tahun nih tak sama ngan raya sebelumnya..?

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya dan maaf zahir batin yer...:)

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya... nanti lepaih raya kita gather2 makan2 ... leh sembang2..

    ReplyDelete
  16. slm singgah & ucap selamat hari raya maaf zahir & batin yer !

    ReplyDelete
  17. salam aidilfitri maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  18. Selamat Hari Raya Aidilfitri...semoga berbahagia dan sakan beraya tahun nie... :-)

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya buat fiza sekeluarga :)
    maaf jika ada kesalahan 0-0 ye..hehe

    ReplyDelete
  20. Selamat Hari Raya Fiza.....
    Esok beraya mana?

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya
    maaf zahir batin juga dari saya :)

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya fiza.. maaf salah silap yer

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive