Birthday Girl!!

Friday, September 27, 2013

Senang jer nak gembirakan hati anak2 kan. Dapat birthday kek sebiji pon dah happy. Simple calebration untuk birthday Qahirah hari rabu tu.




Happy face sebab dapat blow the candle and the cake. Excited uols. In shaa allah, klo ada rezeki teringin juga nak buat birthday party. Masih dalam perancangan.


Note: Tak der hadiah mahal yg boleh ibu berikan selain dari kasih sayang yang tak berbelah bagi.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

23 comments

  1. selamat hari lahir buat si comel... semoga membesar dgn baik... dan menjadi anak yg solehah :)

    ReplyDelete
  2. ada kek n celeb dengan family pun dah cukup meriah kan..
    hapy birthday qahirah :)

    ReplyDelete
  3. Happy belated Birthday Qahirah..
    semoga jadi anak yang solehah =)
    betul tu Fiza, kasih sayang ibubapa lah hadiah yg paling tak ternilai..

    ReplyDelete
  4. Salam K.Fiza..

    omeynye qhaira.. seronot ye dpt tiup lilin.. hihi.. alhamdulillah...smga mmbesar dgn sihat & menjdi kebanggaan ibu ayah :)

    dapnye cakeee :)

    ReplyDelete
  5. epi besday dear..moga jd anak yg solehah n mendgr kata ibu ayah..

    kak, xmengacau lak si kecik tu ye..

    ReplyDelete
  6. sukenye die dot kek. xpe xde hadiah yg bsar, ada mak n kasih syg pon da ckup.

    ReplyDelete
  7. qaira sebjik muka ayah dia nok...sejuk nanti..hepi besday qaira sayang..

    ReplyDelete
  8. dapat kek pada mereka dah besa sgt dah..

    ReplyDelete
  9. heppr belated besday qahirah..
    bdk kalo dapat kek memang sonok kan..tau jer tu mesti sambut besday..

    ReplyDelete
  10. Budak2 noks...paling eksaited dapat birthday cake....hehe

    ReplyDelete
  11. Hepi bday lagi skali qahirah!
    Nnt wat majlis, jgn lupa aunty ek
    Hehe

    ReplyDelete
  12. Happy birthday qahirah... moga jadi anak yg solehah ya..

    ReplyDelete
  13. salam ;)

    happy birthday..yang keberapa ni?

    ReplyDelete
  14. Slmt arijd princess..muka gembira tak terkata.hehe

    ReplyDelete
  15. SELAMAT HARI LAHIR BUAT ANAKNYA..

    ReplyDelete
  16. happy belated birthday qahirah, semoga membesar dengan sihat dan menjadi insan solehah amin

    ReplyDelete
  17. Asalkn anak2 gembira ia da ckup mngembirakn kite kan...

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum fiza....selamat hari lahir...:)

    ReplyDelete
  19. Hepy besday qahirah. Moga menjadi anak solehah

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive