Hello SEPTEMBER - Bulan Baru dan Azam Baru!!!

Monday, September 02, 2013


Di mulakan dengan BISMILLAH  ☺☺


Sekejap jer dah masuk bulan September. Dan lagi 3 bulan jer lagi nak masuk tahun baru. How time flies. Cepat betul kan. Bersempena dengan bulan baru ni, saya pon ada azam baru. Tak perlu tunggu tahun baru nak buat azam baru. Bila² jer boleh buat kan...ahaks...Azam nak buat side income. Setelah hampir 2 tahun menggunakan produk SHAKLEE. Dengan rasminya saya dah menjadi ahli dan juga menjadi agent untuk produk SHAKLEE. 

My journey with SHAKLEE has just begun. Saya berpuas hati dengan produk SHAKLEE sebab ianya berdasarkan pada pengalaman saya sendiri menggunakan produk SHAKLEE. Keberkesanannya pada saya adalah sangat memuaskan. Terutamanya BREASTFEEDING SET dan juga CONFINEMENT SET. Boleh baca pengalaman saya berpantang sendiri bersama set berpantang SHAKLEE [DISINI]

Lepas ni entry banyak bercerita pasal SHAKLEE jer lah. Harap jangan bosan yer...hehehe...Apa yang elok, kita kongsikan. Kata nak kekal sihat, cantik dan cergas kan. Tak beli pon tak per. Tapi kalau beli lagi bagus ☺☺. Wish me luck yer uols.

Note: Bukan senang nak senang dan bukan susah nak senang. Yang penting DOA, USAHA dan TAWAKAL >_<.



You Might Also Like

19 comments

  1. gud luck dear.. insyaallah boleh berjaya.. :)

    ReplyDelete
  2. moga beroleh kejayaan. in shaa Allah...

    ReplyDelete
  3. Selama ni selalu tengok org dok promote Shaklee.. September juga, Zaza baru 2 hari mencuba product shaklee.. my instinct kuat mengatakan product ni bagus.. tak sabar nak tunggu result dalam masa sebulan ;)

    ReplyDelete
  4. Salam K.Fiza..

    CMa pengguna B complex & calcium.. :)

    ReplyDelete
  5. baguih la tu kan..jemah pon makan gak...

    ReplyDelete
  6. Bila sendiri dah guna dan tahu kebaikan tak susah nak approach customer Fiza..

    Tahniah dan selamat maju jaya

    ReplyDelete
  7. tahniah kak...eloklah buat side income

    ReplyDelete
  8. pernah baca income agent shaklee mmg masyuk, so selamat berusaha chaiyuk^^

    ReplyDelete
  9. good luck Fiza.. dulu akakpun tapi dah lama tak aktif...

    ReplyDelete
  10. assalam...
    sy tgh cuba produk shaklee ni..baru 2bln..
    akak da dua thn guna kiranya mmg betul la produk shaklee ni bgs eh

    ReplyDelete
  11. good ..sharing is caring kan..nnti citer la lagi..noh..

    ReplyDelete
  12. wah dh jd org business. semoga berjaya ya fiza :)

    ReplyDelete
  13. good luck utk fiza... moga terus sukses dgn shaklee~

    ReplyDelete
  14. produk ni mmg bagus..sy pernah guna masa preg

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive