Hoi!! FLUSH lah dulu!!!!!

Wednesday, September 11, 2013



Ni lagi satu umat pengotor. Aku tak tau lah dia lupa nak flush atau segaja tak nak flush atau buat² lupa nak flush atau memang jenis dah berak tak reti nak flush. Bluekkkkk...Kembang tekak aku wei. Cissssss...pengotor betul. Ni bukan kat tandas awam. Tapi tandas kat office ni.

Tak tau lah angkara siapa ni. Bikin panas hati jer. Sebelum kluar tu check lah dulu dah flush ker belum. Stool tu ada lagi ker tak. Titis² kuning kat toilet bowl tu dah jirus ker belum. Ni tak, main keluar jer. haishhhhh...bodoh betul lah...Rosak mata aku pagi ni.

Note: Tolonglah...jangan lah jumpa toilet macam ni lagi.

Extra Note: Masih tak boleh nak publish komen...huhuhu...



You Might Also Like

45 comments

  1. kalau budak drj 1 leh terima akal la kan,tetiba rasa nak amarah sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kak. Ni dah besar panjang masih tak reti2 lagi.

      Delete
  2. yarrkkk memang kembang tekak bila terpandang benda2 mcm tu kan Fiza... tak ada civic punya orang.. huh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak muntah dah zaza. Memang tak der sivik betul.

      Delete
  3. pengotor sangat dah tu..eiii geram orang cam gini..

    ReplyDelete
  4. erkk..tgh minum ni..terus patah selera..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Tak tahu lah apa penyakit org Malaysia ni...tak geti guna public toilet..tak tahu flush/malas flush...mencangkung atas toilet duduk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penyakit org msia yg masih lagi mengabaikan kebersihan tandas. Especially tandas2 awam. Sebab tu saya sanggup buang air kat umah dari kat tandas awam nih.

      Delete
  6. huh.. selalu sgt jumpa kalu masuk toilet awam.. geli ok.. kalu tak terpaksa mmg taknak masuk ok.. hehe

    ReplyDelete
  7. Geli aje kan... nampak sangat pengotor!!

    ReplyDelete
  8. Memang spoil mood kan kalau jumpa kejadian ngeri lagu ni. Tak faham la certain orang ni tak reti2 nak cuci berak, bontot depa cuci ker tak ek?

    ReplyDelete
  9. mmg sakit jiwa kalau kena kat KA Pun hehehe.. done cli2k nuffng yer

    ReplyDelete
  10. salam.

    lama tak singgah sini. blog pun semakin comel gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam mummy. Iyerlah...org tu bz kat IG kan ☺☺

      Delete
  11. tu le mmg sakit hati dgn org yg tak reti nk flush nie.... pengotor betullah...

    ReplyDelete
  12. eyerrkkkkk gelinyerrr kak...pengotor la itu org

    ReplyDelete
  13. uihhh mmg pengotor. rasanya ada yg jenis sebelum keluar toilet tu tak check dulu keadaan toilet tu. Kita ni kalo sebelum kuar tu, kena la tgk dulu semuanya kembali bersih ke tak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yg selalu daku buat lyd. Betul2 punya check. Ni jenis memang dasar pengotor kot.

      Delete
  14. owh..titis2 kuning tu selalu jumpa..tapi tak tahan kalau jumpa yang berketul2 kat dalam tu..ewwwwww!! tak lalu makan seminggu fiza oiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tak lalu makan kak ooiii. Asyik ternampak2 jer...cisss..

      Delete
  15. teruknya org tu, mmg xde sivik nok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang teruk tau nok. Rosak mataku smalam.

      Delete
  16. mmm...kat opis ni pon ada gak perangai gini...takut woo kena boo kalo kuar tak check abis2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kena tampal dlm toilet lah...'dah guna sila flush' ☺

      Delete
  17. la ingat tadi dari blog list akak si fizani ambik betoi2ker gambar toiletnyer... ok... hanya ilustrasi... memang tak senonoh... tu jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak...klo saya amik betul2 gambar tu, mau korang suma tak lalu nak makan. Silap2 dah tak nak datang blog saya ni kak. Sebab pengotor amik gambar stool tu...hehehe...

      Delete
  18. haha.. sabo jela kakak, len kali masuk toilet pakai spek itam.. cool je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good idea lah sis. At least nampak hitam jer kan...hahaha...harus bawak spek hitam ni.

      Delete
  19. iskkkkk

    sib baik dah breakfast bru baca ni ahahahahhh

    apesal kena check dulu? bukan dah automatic tau kena flush ke? ker ade manusia yang boleh lupa untuk flush? adoiiiii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepatutnya mcm tu lah. Automatik kita tau memang kena flush. Tapi aDa jer wina org mcm ni. Dah jumpa pon ha. Cuma tak tau siapakah gerangannya...huhuhu...

      Delete
  20. Tandas kat Office ???? sapalah pengotor tu, buat malu jak kan....huhu

    ReplyDelete
  21. uishhh memang rasa nak marah juga ni..intan pon pantang...kat opis intan ni pon ada juga jenis ni.dah cayanunalip pastu dia buang sesuka ati dia ja...

    ReplyDelete
  22. Sy pun pantang njis manusia yg lpas dh membuang xreti nak pam...kompom sy trus kuar balik dr toilet tuh

    ReplyDelete
  23. salam k.fiza..

    huhuh..same lah dgn kat U sini..
    kata pelajar u terkenal..tapi kesedaran civic tak peka langsung...
    :"(

    ReplyDelete
  24. alahai..tak susah mana pun nak flush toilet tu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive