Tak nak MONDAY BLUES lagi lah!!!

Monday, September 23, 2013



Terima kasih atas peringatan Ustaz Kazim Elias. Suma nak ikut kafir kan. Dorang monday blues, kita pon nak monday blues juga. Tapi tak tau apa maksud si sebalik monday blues itu. Termasuk lah aku...huhuhu...

Lepas ni nak sentiasa bersemangat disetiap pagi isnin. Dan juga pagi2 yang seterusnya. No more MONDAY BLUES. Last but not least.



Salam pagi isnin semua. Mulakan hari dengan senyuman walaupun hati sedang dalam kemurungan. Senyum...tak perlu kata apa2 :-)

Note: Hati murung sebab blogspot dah kena blocked. No more blogwalking sambil tinggalkan ayat2 cinta...uuwwaaaaa...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

20 comments

  1. alahai sshkan blogger tegar kat blogsot kene blokkk grrrrr .. sy kalau x bukak blog satu hari mcm x lengkap hari tu hihihihihi ...

    iada istilah monday blues sejak minum ephyra

    ReplyDelete
  2. hehe kita selalu jadi monday blues tu sbb hari isnin permulaan kita kerja setelah rehat 2 hari (sabtu ahad)

    cer kita cuti jumaat sabtu.. konpem akan ubah jadi sunday blues plak kan...

    ReplyDelete
  3. makin lama makin ayu akak sy sorang ni..

    ReplyDelete
  4. Dee pun baru tau..no more Monday blues..ngeee..

    ReplyDelete
  5. Salam Isnin Fiza.. tak mo monday blues lagi.. ;)

    ReplyDelete
  6. yeaayyy sokoong gak..no monday blues kan...

    ReplyDelete
  7. laaa... ye ke dah kena blocked? tak syok la camni kan. time boring2 takde keje leh la nak bw ke..

    ReplyDelete
  8. Happy working nokks....
    Nasib baik kat opis, blogspot belum kena blocked, klu tak mmg x sempat nak berbw....leceh klu guna android...

    ReplyDelete
  9. YA.. SAYA PUN ADA TERBACA.. SO, KITA KENALAH SUKA PADA HARI ISNIN JUGAK.. :)

    ReplyDelete
  10. jangan malas malas di hari Isnin!!!hahahahaha

    ReplyDelete
  11. oic. tq fiza kerana share pasal monday blues! tak nak monda blues jugak!!!
    takkan block blogspot???! boring la...

    ReplyDelete
  12. thanks untuk info ini. kita baru tau. sbb setiap hari isnin je kita mmg stress nk pergi kerja..hehe

    ReplyDelete
  13. Salam k.fiza..

    hihi..sbb tu cma tak suke monday blues.. :)

    selamat menempuh hari isnin jugk :)

    ReplyDelete
  14. betul2..hari2 kena ada semangt..

    ReplyDelete
  15. Baru tau.. Huhu.. Lepas ni kena sentiasa bersemngat tak kira hari apa pun.. Eh, blogspot kena block? Nape ekk? Mieza ok jer.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  16. hehehe..bagus skali ayat ni kan..
    betul2...kita duk terikut sangat monday blues...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive