Zespri® Kiwifruit Cereal with Freshmilk for Healthy Breakfast - DAY 5

Monday, September 09, 2013


Perghhhhh...tajuk sikit punya panjang. Sejak join cabaran Zespri's 14-day Scoop of Amazing Challenge ni, rajin plak aku memasak. Masakan siap berhias bagai...ahaks...Sebelum ni pon memang rajin memasak. Tapi untuk cabaran ni tahap kerajinan nya tu lain macam sket...hehehe...

Breakfast simple jer pagi ni. Paling senang, ringkas dan cepat. Zespri® Kiwifruit Cereal with Freshmilk. Healthy breakfast katakan.

Sebelum dituang susu
 
Selepas dituang susu

Bagi anak² makan sebelum dorang gi sekolah and nursery. 



Ibu mithali dan isteri solehah tengah bagi anak² makan. Take turn yer anak². Cepat makan cepat lah ibu gi kerja dan hantar anak² gi nursery. Hanya dengan sebiji Zespri® Kiwifruit sehari sudah mencukupi untuk memenuhi keperluan vitamin C harian anda.



You Might Also Like

19 comments

  1. wah.memang sarapan yang berkhasiat ni..

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya !! banyak resepi pula bole dicuba menggunakan buah kiwi ni kan....

    ReplyDelete
  3. yang si kecik tuh tak sabar2 nampaknya...hehe

    ReplyDelete
  4. wah terbaik ni.. done clik2 nuffnag yer

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, ibu mithali with kiwi fruits..sedapnya dengan fresh milk :)

    ReplyDelete
  6. sedapnya breakfast ngan kiwi..

    ReplyDelete
  7. Mesti sedap nih.. Berlumba2 anak2 nak makan.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  8. Rajinnya..klu sya..tak tau la...huhu

    ReplyDelete
  9. mmg menyelerakan fiza, seronok bebudak ni maknya masuk contest anak2 dpt rasa resepi baru, bagus2 fiza, good luck bebeh

    ReplyDelete
  10. Nmpak berselera....kiwi mmg sedap walaupun masam2.

    ReplyDelete
  11. seronoknya tgk anak2 tunggu giliran nak disuap dgn ibu. walaupun breakfast simple, yg penting berkhasiat~

    ReplyDelete
  12. Alalala...comelnya anak-anak :) selamat menyahut cabaran ye..gud luck..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive