Anis Choc Moist Cake...Sedapnyaaaa!!!

Friday, October 18, 2013



Dah lama sebenarnya mengidam nak rasa Anis Chocolate Melt ni. Ramai yg kata sedap. Aku plak memang penggemar coklat. Kek coklat apatah lagi kan. Kebetulan pagi tadi isi minyak kat petronas seksyen 7 tu. Cari makanan nak buat breakfast. Terjumpa plak kek Anis ni. Beli lah kan. Takkan tengok jer kot...ahakssss...

Sampai office trus makan. Perggghhhhh...sedapnya. Tak kedekut coklat. Tebal coklat dari kek. Sekejapan jer habis. Pastu mulalah rasa serba salah sebab ingat kat anak2. Anak2 pon suka kek coklat gak...uuwaaaaa...Macam ni lah kita kan uols, makan mesti ingat kat anak. Tak dapat simpan banyak, simpan sket utk anak makan pon tak per. Tapi...kesedapan kek ni buat aku lupa...cisss...Nanti ibu beli untuk kamu yer ImanQahirahQhalif :-)

Note: Bilalah nak belajar buat kek ni.
posted from Bloggeroid





You Might Also Like

18 comments

  1. DAH MACAM-MACAM JENAMA KEK NI ORANG BUAT.. AKA SAYA PON BUAT JUGAK.. :)

    ReplyDelete
  2. MEMANG SAH SEDAP. kedai dia di sek 13 , slalu juga pegi,moist sgt kan

    ReplyDelete
  3. dah makin luas dah pasaran anis choc moist ni. Memang sedap sgt. Betul kata fiza, tak kedekut coklat.

    ReplyDelete
  4. Mmg sedap..sya pun pnh cuba kek ni..mmg awesome..:)

    ReplyDelete
  5. Oo..kek ni pun ada jual kat kedai coop diofis saya

    ReplyDelete
  6. Hahaha sedap sangat sampai habis baru teringat anak. COnfirm sedap la gitu.

    ReplyDelete
  7. Belajar buat jgn x belajar lg jimat nnt ank2dpt mkn kek besarrrr

    ReplyDelete
  8. Sedapnya.. Dulu masa keje kat IMR, ada orang jual choc moist cake cani kat kafe.. Tp ada hari2 tertentu jela.. Memang sedap kek dia.. Tetiba rasa nak makan red velvet plak.. Nyum! ^^,
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  9. nampak sedap.. kalau buat sendiri lg best sbb boleh makan berkali2. hehe

    ReplyDelete
  10. hmmm sedap nmpk kek tu, samalah fiza aju pun ntah bila nak blajar wat kek ni

    ReplyDelete
  11. nyumm nyumm..tergoda tengok cokelatnyerrr

    ReplyDelete
  12. sy pun de jugak beli kek nih kak..kat petronas kan..coklat die memg byk

    ReplyDelete
  13. Samalah noks...bilalah nak pandai buat kek ni....hehe

    ReplyDelete
  14. lupa anak yer.. babap kang.. hehhe

    ReplyDelete
  15. Hai dear :)
    saya yana wakil dari Kak ANIS, founder Anis Choc Moist Cake

    nak sampai kan pesan kak Anis to say million thanks for your appreciation toward our LOVE Cake :)

    entry lama, kami baru jumpa..hehehe...
    keep in touch kayyy ^_^

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive