Bertaburan Duit Syiling!!!

Thursday, October 17, 2013

Kalau bertaburan ketulan emas, best sket nak mengutipnya kan.



Kerjaan anak2 ku yang soleh solehah. Macam manalah pitching ibu ko ni tak tinggi nak oiiiii...Main secara berjemaah. Tapi bila suruh kemas memasing buat tak tau. Bila si abah dah bersuara, tau takuttt. Sepahkan lah lagi. Penat yer kutip duit syiling tu :-)

Note: Anak2 kalau ngan ibu memang tak berapa nak ikut arahan. Tapi klo si abah, cakap sket jer trus buat...hurmmm...
posted from Bloggeroid





You Might Also Like

21 comments

  1. mksdnya akak xcukup garang tu.. kekeke

    ReplyDelete
  2. hahaha betul3x....
    dgn mak mmg liat sikit nak dgr kata
    tapi kalau si ayah tenung jer, baru tenung tu...dah tau apa yg patut & tak patut buat....kekeke

    ReplyDelete
  3. biasalah..dia tau mama dia sayang dia lebih..hehehe..

    ReplyDelete
  4. fuyyooo jenuh nak mengutip tu..
    silap2 ada lagi terselit kat celah2 kerusi ;P

    ReplyDelete
  5. maknanya abah adalah monster in the family. Hehehe.. Biar macam tu, biar anak ikut cakap salah sorang. Tu duit syiling dari tabung siapa la ditabur tu. Ambil gmbr ni nanti letak dlm fotobuk. Biar derang dah besar nanti tgk balik apa yg mereka buat masa kecik.

    ReplyDelete
  6. Samalah kita noks...anak2 aku paling takut dengan babanya....huhu

    ReplyDelete
  7. DAH BOLEH MASUK BANK DUIT TU.. BANYAK DAH.. :)

    ReplyDelete
  8. bagus kalau takut dengan salah seorang...budak-budak begitulah keadaannya

    ReplyDelete
  9. haha sama la kita
    pernah gak jadi camni
    berterabur duit syiling.
    last2 amik semua hantar kat station minyak tukar.

    ReplyDelete
  10. hihihi.. kalau emas sy pun nak join kutip

    ReplyDelete
  11. adoiiii malasnya nak mengutip tu..
    orang anak sorang pon pitching dah tinggi, ni kan plak kita yang dah beranak 3 ni..kadang zee pon malu gak ngan jiran..hahaahaa..

    ReplyDelete
  12. boleh la geng ngan syawal ni...tunggu voloume abah naik baru nak buat..mmm..kalo izz abah dier bising, dier boleh pulok senyum kat abah dier...terus cair

    ReplyDelete
  13. hihi..sabo je la .
    ginilah kerenah anak2.. camnerla suara ktni nk snyap kan.. buka je mata dah start potpet..sampai tdo, stop sebentar..

    ReplyDelete
  14. Hehe.. Selalu macam tu kan? Kalau mak bunyi suara wat derk jer masing2.. Sekali ayahnya keluar suara, baru kelam kabut semua.. Heheh..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  15. hihihi tu baru pitching belum bertukar kaler lagi hahahah

    ReplyDelete
  16. hikhik... kalau kutip emas betul mmg syiokkk abis! mujur anak2 nak kutip balik tu...

    ReplyDelete
  17. lahai fiza... jenuh mengutip tu.. huhuhu

    ReplyDelete
  18. kikiki berjemaah buat keje erk. samalah...yana dulu kecik tak takut pon ngn mak. tapi bila ayah bersuara sikit jerk dah takut gile.. hehehh

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive